20 godina kasnije

Ljubiteljica vrućeg trenda: Severina u traperu izazvala senzaciju u Sarajevu

17.07.2023 u 09:39

Bionic
Reading

Nove hitove i svima znane splitska pjevačica ovoga vikenda izvodila je publici u Sarajevu, u još jednom upečatljivom izdanju za svjetla pozornice

Kao na nedavnom nastupu na Braču, splitska pjevačica i u Sarajevu je dala do znanja kolika je ljubiteljica vrućeg trenda na modnoj sceni - nošenja komada od trapera, od glave do pete.

Publici u Sarajevu predstavila se u ispranom traperu u formi minijaturnog kombinezona opuštena kroja. Njega je stilizrala blještavim dodacima u disco maniri, da bi cjelokupno izdanje zaokružila viktorijanskim modelom visokih čizmi u nijansi nude.

Vjernim pratiteljima na Instagramu Severina je, osim scenskog outfita, otkrila i dijeliće atmosfere s novog koncerta u Sarajevu, ali i kako je njezino scensko izdanje u glavnom gradu Bosne i Hercegovine izgledalo prije 20 godina.

Navedeo je otkrila desetom fotografijom u posljednjoj objavi na Instagramu.  

‘Srce uvijek jače kuca u Sarajevu... sad i prije 20 god’, napisala je splitska pjevačica referirajući se na spomenuto izdanje koje, zahvaljujući aktualnim trendovima s početka milenija, i dalje djeluje relevantno.

  • +3
Severina i Fashion&Friends Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar