Vječna klasika i trendi komadi

Severina je privlačila poglede ovom damskom kombinacijom, ali i modelom cipela koji skoro svi imaju u ormaru

22.09.2022 u 17:39

Bionic
Reading

S crnom bojom nemoguće je pogriješiti, a modne kombinacije u ovoj najtamnijoj nijansi uvijek izgledaju elegantno. Za eleganciju u crnom odlučila se i Severina za odlazak na nedavno održan koncert 2Cellosa, a kombinaciju upotpunila zanimljivim modnim dodacima

Gdje god se pojavila Severina neminovno privlači pažnju, baš kao i odjevne kombinacije koje pokaže. Sklona ženstvenim krojevima koje slave žensko tijelo, Severina je za odlazak na koncert 2Cellosa u zagrebačkoj Areni posegnula za vječnim modnim komadima koje je upotpunila trendi dodacima.

Midi suknje na velika vrata vraćaju se na modnu scenu te ove zime postaju nezamjenjiv modni komad i osnova profinjenih kombinacija.

Tako je Severina crnu midi suknju uparila sa crnim sakoom, još jednim vječnim modnim komadom i osnovnom dodatku sve popularnije 'capsule' garderobe. Klasičan crni sako dvorednog kopčanja i s vidljivim džepovima Severina je upotpunila širokim crnim remenom koji je dodatno istaknuo struk i ženstveni figuru.

  • +3
Severina Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Popularna pjevačica kombinaciju je začinila jednim od najpopularnijih cipela protekle sezone, platformama na petu. Još u proljeće modu su pokorile Versaceove sandale s platformom i remenčićem oko gležnja, a nakon njih na modnom tržištu su se pojavile brojne verzije različitog cjenovnog ranga, od Chanela do Zare. I dok su neki birali modele jarkih boja, od ružičaste do zelene, crni model nametnuo se kao bespogovorni klasik.

  • +15
Platforme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Popularnom modeli cipela Severina je pridružila i vrlo popularan i klasičan model Chanel torbice. Tako jednostavno, a efektno. Bio je to još jedan stajling koji garantira privlačenje pogleda.