HUMANITARNI KONCERT

Severina je na pozornici promijenila čak pet stajlinga, a mi se ne možemo odlučiti koji je bolji

19.12.2020 u 21:35

Bionic
Reading

Nova TV i Zaklada Ana Rukavina i ovog prosinca donose tradicionalni božićni koncert Želim život, čije se 15. izdanje zbog epidemioloških okolnosti, ali s istim plemenitim ciljem, održava u nešto drugačijem izdanju nego dosad, a glavne zvijezde ovogodišnjeg koncerta su Severina Kojić i Petar Grašo

Večeras od 20:15, građani iz topline svojih domova mogu uživati u izvedbama najvećih zvijezda hrvatske estrade. Posebnu pažnju svojim odabirom stajlinga plijenila je Severina, koja se tijekom koncerta presvukla čak pet puta.

Još jučer lijepa Splićanka je najavila svoje gostovanje na koncertu fotografijom koja je ponovno potaknula nagađanja o razvodu od supruga Igora Kojića. Pjevačica je pozirala u seksi šljokičastoj haljini s dugim prorezom koji je otkrio njene duge i vitke noge.

No, pokazala je Severina i damsku, kao i poslovnu eleganciju, ali i trendovski stajling. Bilo je tu svega i svačega, a mi se ne možemo odlučiti koji je stajling bolji.

Da s razlogom slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, Severina je dokazala zablistavši na pozornici u pripijenim kožnim hlačama i upečatljivom colorblock odijelu s potpisom domaćeg brenda Les Émaux, široj javnosti manje poznatog dizajnerskog dvojca Kristijana Žakića i Nine Sablića.

Iako obožava krpice s potpisom luksuznih modnih kuća, Severina itekako podržava domaće dizajnere pa je za jedan od svojih sljedećih nastupa odabrala i klasično crno odijelo s potpisom hrvatskog brenda Delight u kojem je otpjevala stihove pjesme 'Grad bez ljudi'.

U srebrnoj plisiranoj haljini midi kroja pjevačica je izgledala poput djevojčice, a u jednom se trenutku presvukla i u vrlo elegantnu crnu haljinu bez rukava s detaljem bijelog cvijeta, a riječ je o Lei Lou kreaciji naše cijenjene dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Božićni koncert vrhunac je humanitarne akcije 'Želim život' kojom se nastavlja rad na unaprjeđenju hrvatske hematologije. Pozivom na broj 060 9000 građani tijekom cijelog prosinca mogu donirati 5,00 kuna (plus PDV) kako bi podržali ovu hvalevrijednu akciju.

  • +11
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL