FILM O GRADONAČELNIKU BANDIĆU

Držeći se strogo epidemioloških mjera, Severina na premijeri 'Kumeka' poslala znakovitu poruku

  • Autor: V.I.
  • Zadnja izmjena 22.11.2020 21:28
  • Objavljeno 22.11.2020 u 21:28
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mahek / Cropix

Iza maski publike, koja je u nedjelju stigla u kino Studentskog centra na premijeru filma 'Kumek', krila su se i neka pozanata lica, a Severina je svojom maskom poslala znakovitu poruku

Premijera filma Darija Juričana o pravom Milanu Bandiću, na koju se odazvao i sam gradonačelnik, privukla je brojne poznate pa su u publici detektirani RTL-ov urednik i voditelj Zoran Šprajc, Boris Jokić, saborski zastupnici Nikola Grmoja, Marija Raspudić Selak i Tomislav Tomašević, glumica i aktivistica Urša Raukar te pjevačica Severina Kojić.

  • +5
  • +2

Gradonačelnik Bandić stigao na premijeru Kumeka

Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Dok reakcije političara na dokumentarac o gradonačelniku tek možemo očekivati, Severina je znakovitu poruku poslala malim 'modnim detaljem' uoči sam premijere.

Video: Marin Tironi/PIXSELL

Elegantna kao i uvijek, Severina je u kino Studentskog centra stigla u plisiranoj dugoj haljini u kombinaciji srebrne i bež boje, koju je sparila s bež salonkama, kaputom i torbicom.

Po dolasku je uredno dezinficirala ruke, lice prekrila maskom, a grlo od hladnog vremena dodatno zaštitila krznenim ovratnikom kaputa.

  • +13
  • +10

Poznati na premijeri dokumentarnog filma Kumek

Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

U tom skladu bež nijansi pomalo je u oko upadala crna maska za lice, koju pjevačica vjerujemo nije odabraa slučajno.

Naime, na crnoj maski bijelim je slovima ispisano 'Vratit će se Valter', što je popularna pjesma bosanskohercegovačkog benda Dubioza kolektiv koja se tematikom jako podudara s Juričanovim filmom 'Kumek'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube