PRIPREME ZA BRAK?

Severina i Slavko nose iste narukvice

04.09.2010 u 21:25

Bionic
Reading

Severina i njezin zaručnik Slavko Šajinović već više od mjesec dana nose kožne narukvice u tonu. Navodno su si kupili isti nakit na štandu, no ne žele otkriti zašto ga nose

Splitska pjevačica Severina i njezin zaručnik Slavko Šajinović imaju nekakav tajni dogovor. Nose iste kožne narukvice boje pijeska za koje ne žele reći što im simboliziraju, prenosi 24 sata.

Neobično 'obične' narukvice prvi su put spažene prije mjesec dana na Dubrovnik Film Meetingu ispod mnoštva zlatnog nakita. Osim što je te večeri uz finu toaletu kožna narukvica zapravo bila potpuno neprikladna, misterija kožnog modnog dodatka samo je porasla kad je i njen zaručnik nekoliko dana kasnije otkrio da nosi identičnu narukvicu na svojoj ruci, izvještava 24 sata.

Čudan par kožnih narukvica očito ih na neki način još i više povezuje, no kako i zašto, nisu otkrili. Mi pretpostavljamo da se radi o nekoj romantičnoj gesti zbog sve bližeg kraja godine u kojoj bi se Severina i Slavko Šajinović navodno trebali oženiti, navodi 24 sata.