IZAZOVNA U ČIPKI

Severina i Rozga blistaju u bijelom, ali Barbara je sve zasjenila

25.05.2016 u 09:33

  • +3

Slavne Hrvatice u bijelom

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

Bionic
Reading

Glamurozna proslava 14. rođendana magazina Story u Laubi – Kući za ljude i umjetnost okupila je sva poznata lica, a mnogi su imali i razloga za slavlje jer su se dodjeljivale nagrade Story Hall of Fame u čak 25 kategorija

Poznate Hrvatice nisu propustile crveni tepih i dodjelu nagrada, a većinom su odlučile zablistati u bijelom. Predvodnica u glamuroznoj haljini i pobjednica večeri u nekoliko kategorija sigurno je bila Severina. Uz plavu periku, poput kakve holivudske dive, Severina je još jednom potvrdila da je neprikosnovena kraljica jer je osvojila nagradu za najbolju naslovnicu, ali je i proglašena najboljom regionalnom pjevačkom zvijezdom.

Još jedna od najvećih pjevačkih zvijezda u regiji, Jelena Rozga, nije nimalo kaskala za glamuroznom Severinom. Također bijela, uska i pripijena haljina s metalnim pojasom i izraženim dekolteom, Jelenu je odmah smjestila u centar pažnje, a i ona je imala razlog za slavlje jer je sa Stjepanom Hauserom osovojila nagradu za najbolju priču

Mora se priznati da smo navikli na izazovne stylinge naših najpoznatijih pjevačica i nismo očekivali ništa manje, ali glumica Barbara Nola bila je pravo iznenađenje u haljini od čipke. Elegantna ali seksipilna haljina otvorenih leđa istaknula je zavidno vitku liniju 48-godišnje glumice, a uz raspuštenu kosu i minimalistički make-up, godine kao da ne ostavljaju traga na Barbari.

Bijela je bila definitivni hit među poznatim licima pa su se za takve kreacije odlučile mlade dame poput Andree Andrasy i Mije Kovačić, dok je manekenka Sanela Seferagic bila posebno izazovna u prozirnoj čipkastoj haljini s crnim rubljem koje se jasno naziralo ispod. Antonija Stupar Jurkin odlučila se za lepršaviju i spontaniju haljinu, ali s trendi volanima, a djevojka chefa Ivana Pažanina, koji je osvojio nagradu za Novo lice, bila je elegantna u u nepogrešivoj kombinaciji – bijelom odijelu.