GRADE NA SVE STRANE

Severina i Milan kupuju nekretnine u Vojvodini?

23.03.2012 u 08:41

Bionic
Reading

Nakon salaša u Čeneju, koji se sada gradi, luksuznog hotela Vila Breg, Milan Popović je kupio i ekskluzivni poslovni prostor u Novom Sadu. Svog će sina Aleksandra, ako je suditi po nekretninama, Severina i Milan često dovoditi u Vojvodinu

Milan Popović je prije tri dana stigao u svoj rodni grad Vršac u kojem je nedavno kupio hotel Vila Breg, piše Blic.rs. Iako njegovi sugrađani misle da je nerealno da se Milan s obitelji preseli u Vršac, on u tom gradu ima ozbiljne poslovne

planove.

Uskoro bi trebali krenuti radovi na poboljšanju ponude luksuznog hotela Vila Breg, a ovih je dana u sklopu akcije Bitka za bebe darovao vršačkom rodilištu tri inkubatora.

Blic saznaje da su Severina i Milan odnedavno i vlasnici velikog poslovnog prostora u Novom Sadu – Idea Maxton, najvećeg podzakupca trgovačkog lanca Idea čiji je vlasnik Ivica Todorić. Prema izvorima beogradskog tabloida, 'kralj bakra' za ovu je lokaciju platio milijun eura. Milan je kupio prostor prije dva tjedna koji će vjerojatno iznajmljivati vlasnicima tvrtki koji se već naveliko interesiraju za prostor.

Kupnja nove nekretnine vjerojatno je razlog zbog kojeg su nakratko prekinuti radovi na salašu na Čeneju, gdje Severina i Milan grade vilu. Budući da je gradilištu zabranjen pristup, reporteri Blica nisu mogli provjeriti kako napreduju radovi.