zanimljiv spoj

Severina i dekolte koji nikog ne ostavlja ravnodušnim: Ovo je stajling za privlačenje pogleda

06.12.2023 u 22:21

Bionic
Reading

Rijetko koja Severinina objava na društvenim mrežama može proći nezamijećeno, a kada ona uključuje zavodljiv stajling, onda je to gotovo nemoguće

Severina ima besprijekoran smisao za modu, a jednako vješto bira kako scenske tako i stajlinge za svaki dan. Atraktivna Splićanka vrlo rado se poigrava trendovima, ali ih i vješto kombinira s bezvremenskim klasicima.

Tako je nedavno pokazala kako podjednako moćno i ženstveno odijelo spojiti s mokasinkama, trendi cipelama koje već nekoliko sezona ne silaze s trona popularnosti. A u stilu 'all black' izdanja, pokazala je još jedan stajling vrijedan pažnje.

Uz taktove pjesme 'Smooth Operator', Severina je na Instagram Storyju otkrila svoj najnoviji stajling. Crne hlače mrkva kroja poprimile su sasvim nov izgled u kombinaciji s duljim topom koji se isticao laskavo oblikovanim dekolteom. Ravnog kroja, koji naglašava struk, s naramenicama i izrezom koji pokriva, a istovremeno otkriva, jedna od naših najpoznatijih pjevačica nije mogla proći nezapaženo, kamo god se uputila.

  • +4
Severina Izvor: Pixsell / Autor: MARKO LUKUNIC/PIXSELL

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'