ISPLATIVI BASIC KOMAD

Zbog ovih šest stajlinga i sami ćete htjeti investirati u ovaj modni klasik

23.07.2020 u 11:55

Bionic
Reading

Moć ovog odjevnog komada ne jenjava desetljećima. Unatoč brzomijenjajućim trendovima koji dolaze i odlaze s modne scene brzinim svjetlosti, bijela košulja vječna je inspiracija žena diljem svijeta. Trendseterice iz sezone u sezonu pronalaze inovativne načine kako običnu bijelu košulju uklopiti u originalan, chic i upečatljiv stajling, a mi smo ovog puta izdvojili šest načina na koje to možete postići

Ovaj praktični komad odjeće doista nikad neće izaći iz mode, a da se radi o modnom klasiku potvrđuje i dizajnerica venecuelanskih korijena Carolina Herrera koja ne prestaje dizajnirati bijele košulje još od svoje premijerne kolekcije iz davne 1981. godine.

'Oduvijek sam voljela nositi bijele košulje, jos otkad sam bila školarka. Nosila sam košulje s Petar Pan kragnom, a kasnije i na tenis ili jahanje. To je moja sigurna luka jer doista pašu uz sve. Nijedna žena ne može imati dovoljno bijelih košulja. I čim košulja izgubi boju ili formu, vrijeme je za novu. Kod kupnje vodite računa samo o jednom: da vam dobro stoji. Perite ih ručno i obavezno ispeglajte kako bi izgledale uredno. Možete ih nositi i na posao, ali i za večernje prigode. Dizajniram bijele košulje otkad znam za sebe i još mi nisu dosadile', svojedobno je izjavila Herrera za Vogue.

Bijela košulja je moćan basic komad koji u svom ormaru imaju sve modno osviještene žene. Bijelih košulja, bao kao i bijelih T-shirta nikad nije previše. Moguće ih je isfurati na sto i jedan način što dokazuju i ovi inspirativni stajlinzi stranih i domaćih modnih blogerica.

Stajling br. 1

Iskopiraj stajling

Stajling br. 2

Iskopiraj stajling

Stajling br. 3

Iskopiraj stajling

Stajling br. 4

Iskopiraj stajling

Stajling br. 5

Iskopiraj stajling

Stajling br. 6

Iskopiraj stajling