BIKINI SEZONA IZA UGLA

Šest jednostavnih načina da se počnete pripremati za ljeto

28.04.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Već smo pomalo i zaboravili da se sat pomaknuo, dan je duži, vrijeme je sve toplije, a sezona bikinija doći će prije nego što ste mislili. Sada je pravo vrijeme da počnete bez panike i pritiska pripremati svoje tijelo na razodijevanje

Ukoliko želite uskočiti u vrući mini bikini, vrijeme je da počnete misliti na svoju figuru. Ovaj put vam nećemo preporučiti iscrpljujuće vježbe i dijete, već donosimo dugoročni plan u šest koraka koji je dobar za vaš lifestyle i sigurno će povoljno utjecati na zdravlje i vašu figuru.

Pijte puno vode.
Ovo je pravilo koje ste vjerojatno mnogo puta do sada čuli, no možda spadate u onu brojniju skupinu ljudi koja ga se jednostavno ne pridržava. E pa vrijeme je da počnete piti puno vode. Unositi u organizam puno vode znači da dovoljno hidratizirate kožu, imate više energije i ukupno bolje zdravlje. Sve to vrlo je važno i za cjelokupni izgled i dojam u bikiniju.

Prehranu obogatite voćem i povrćem. Jesti više voća i povrća znači u organizam unositi manje brze i nezdrave hrane. Samim tim lakše ćete postići i održati željenu figuru.

Počnite polako otkrivati dio po dio tijela. Uskočiti u bikini nakon što ste nosili duge suknje ili hlače može biti prilično teško. Počnite s laganim razodijevanjem i pokažite noge u kratkoj suknjici ili ruke i ramena tako što ćete odjenuti topić. Na taj način polako ćete se priviknuti da ste pomalo ogoljeni, pa ćete više pripaziti na prehranu, ali i lakše odjenuti mini kupaći kostim.

Provodite malo više vremena goli. Nakon tuširanja, nemojte odmah uskočiti u odjeću. Uživajte u svom tijelu i osjećaju golotinje i razotkrivanja. Na taj način podižete samopouzdanje i bolje ćete se osjećati kad dođe trenutak da odjenete bikini.

Krećite se što više. Pa čak i ako samo 20 minuta dnevno užurbano hodate. Naravno, što više i intenzivnije radite na svom tijelu, rezultati su bolji, no ukoliko spadate u one koji nikako da u svoj tjedni raspored ubace vježbanje, bar se potrudite puno pješačiti. Preporučamo pješačenje na posao ili s posla.

Već razmišljajte čime biste se mogli baviti na plaži. Igrati frizbi, picigin ili nešto slično. Sve su to odlične aktivnosti koje će svratiti pažnju na druge stvari, pa nećete u tolikoj mjeri osjećati nervozu jer ste obukli svoj novi mini bikini.