dodjela sag nagrada

Selena Gomez na pozornicu je stigla bosa i odmah zapalila društvene mreže, no sjajnim stajlingom svejedno je uspjela oduševiti

28.02.2022 u 09:33

Bionic
Reading

Glumici Seleni Gomez nisu bile potrebne salonke vrtoglavo visokih potpetica prestižnog brenda Christian Louboutin kako bi dospjela u središte pozornosti. Upravo suprotno. Naime, glumica se na pozornici prilikom dodjele filmskih nagrada SAG Awards pojavila bosa

Selena Gomez iznenadila je gledatelje kada se u društvu Martina Shorta na pozornicu povodom dodjele filmskih nagrada SAG Awards, koja se prenosila uživo, popela bosa. 29-godišnja Selena i 71-godišnji Martin Short, inače kolege iz serije 'The Only Murders in the Building', dodijelili su nagradu za izvanrednu žensku glumicu u sporednoj ulozi zvijezdi West Side Storyja, Ariani DeBose.

Selena je za izlazak na pozornicu odbacila svoje crne, lakirane salonke prepoznatljivo crvenih potplata, čiji dizajn potpisuje Christian Louboutin te se na pozornicu popela bosa. Taj detalj nikome nije promaknuo, pa su se društvene mreže uskoro 'usijale' od komentara i dijeljenja Seleninih fotografija, a obožavatelji su većinom bili oduševljeni Seleninim izdanjem.

'Bosonoga Selena je najbolje Selenino izdanje ikada,' napisao je jedan obožavatelj dok se drugi oglasio na Twitteru: 'Bosa #SelenaGomez je moj omiljeni dio #SAGAwardsa do sada!' Jedna gledateljica Selenu je nazvala je svojim idolom.

  • +10
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia

Netom prije izlaska na pozornicu kako bi uručila nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu Selene sa u cipelama visokih potpetica spotaknula o tepih, što dobro objašnjava odluku da na pozornicu izađe bosa i tako vrlo elegantno spriječi mogući gaf na pozornici.

SAG AWARDS

[FOTO] Holivudske dame u najboljim izdanjima: Pogledajte sve kreacije s glamurozne dodjele filmskih nagrada

Pogledaj galeriju

Uoči live prijenosa dodjele nagrada Selenin vizažist Hung Vanngo objavio je video i pokazao glumičinu transformaciju u glamurozni divu. U objavljenom videu, dok u pozadini svira njezin hit 'Look At Her Now', Selena prvo nosi udoban džemper, neuredan bob te je bez šminke, a nakon toga se transformira u zanosan i tako zavodljiv izgled za dodjelu SAG nagrada. Selenin elegantni stajling uključivao je crnu baršunastu Oscar de la Renta haljinu s naglašenim puf rukavima, a elegantnu kreaciju kombinirala je s statement uskom ogrlicom te parom dijamantnih i bisernih naušnica. Kosu je oblikovala u elegantnu punđu s crnom mašnom za kosu.

Inače, serija 'Only Murders in the Building', u kojoj glumi Selena, bila je nominirana za najbolju izvedu u kategoriji humorističnih serija, a njezini kolege Steve Martin i Short nominirani su za izvanrednu izvedbu muškog glumca u humorističnoj seriji.

  • +9
Dodjela SAG nagrada 2022. Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia