modni noviteti

Ovaj njezin stajling skoro je prošao ispod radara, no Selena Gomez otkrila je novi, vrlo izazovan modni brend koji je sada zaludio Hollywood

19.11.2021 u 10:22

Bionic
Reading

Kada se Selena Gomez prvi put pojavila odjevena od glave do pete u amsterdamski brend Gauge81 modni znalci i zaljubljenici nagađali su kako se sprema neko doista zanimljivo modno iznenađenje, i bili su u pravu

Odjevena u dobro krojeni smeđe-narančasti sako te odgovarajuće hlače blago širokih nogavica s prorezom na donjem dijelu Selena Gomez pojavila se prilikom gostovanja u showu 'Live With Kelly & Ryan' u New Yorku.

Ovaj njezin klasičan, a opet, zahvaljujući upečatljivoj boji, tako zanimljiv stajling mnogima je zapeo za oko. Međutim, Selena je tu sjajnu kombinaciju prošetala u siječnju 2020, netom prije nego li se cijeli svijet okrenuo naglavačke te je moda jedno vrijeme pala u drugi plan.

  • +4
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

No, sada s povratkom 'novog normalnog' jasno je da se Selena otkrila novi, vrlo seksi modni brend koji je u međuvremenu osvojio i brojne druge slavne dame i modne uzore. Od siječnja prošle godine modne komade s potpisom amsterdamskog Gauge81 nosile su brojna slavna imena, uključujući Dakotu Johnson, Kourtney Kardashian, Emily Ratajkowski i Katy Perry, koje su se sve na sličan način zaljubile u prepoznatljive seksi komade brenda.

Ovaj sve popularniji brend osnovala je kolumbijska dizajnerica Monika Silva, a Gauge81 je srca zaljubljenica u modu osvojio je komadima poput Seleninog sjajnog odijela.

Od uskih haljina za zabavu do uredske odjeće koju možete, a zapravo ćete i htjeti nositi na elegantnu večeru nakon toga, komadi ovog modnog brenda zavodljivo su rješenje za sve vaše nevolje u ormaru. No, ovaj brend ne planira se tu zaustaviti.

Tako se Gauge81 od nedavno proširio i na sportsku odjeću pa je vrlo lako pretpostaviti kako će se linija tajica i sportskih grudnjaka ovog sve traženijeg brenda uskoro naći u svakoj vrhunskoj teretani u Hollywoodu.

Samo je pitanje vremena kada će zvijezde A-liste zaljubljene u vježbanje i sport domoći Gauge81 kombinezona za vježbanje koji ističu obline, uskih biciklističkih hlačica i kratkih topića dugih rukava.

Baš kao i Gauge81 'ready-to-wear' kolekcija i linija sportske odjeće iznimno je svestrana. Na primjer, zavodljivi kombinezoni bit će najočitiji izbor za sat pilatesa, ali i vrlo zgodno rješenje za obavljanje brojnih dnevnih aktivnosti ili odlazak na izlet vikendom, zahvaljujući vsokokvalitetnim tkaninama i laskavim krojevima.