YOUTUBE NIŠTA NE PLAĆA

Seksu Ekrema Jevrića na srpskoj Farmi vesele se sin i žena

16.09.2010 u 21:18

Bionic
Reading

Ekrem Jevrić Gospoda pobjednik je 'Farme 3', Tina Ivanović će biti druga, a tata će Zlatu odvesti na sjeno, napisao je na Facebooku Ekremov sin. Ekremovoj supruzi bitno je da donese novac, jer 'onaj YouTube ništa ne plaća'

Ekrem Jevrić (48) svoju je medijsku karijeru započeo slučajno snimivši reklamu za Dolce & Gabbanu, a nakon toga i svoje hitove 'Pos'o-kuća' i 'Gola, gola'. Prije medijske karijere bio je taksist u Americi gdje mu živi i ostatak obitelji. Odlučio je otići u 'Farmu', jer, kako mu je supruga rekla, 'treba novca, YouTube ništa ne plaća'. Na pitanje hoće li spavati s nekom farmericom, oženjeni Ekrem odgovorio je: 'Kako ne! Volim plavuše, ali više volim crnke. Ne znam tko su Vendi i Zlate, ali ako su dobre 'ribe', možemo kombinirati u seksu. Najbolje da to napravimo na sijenu. A ako tako bude, neka ljudi gledaju', izjavio je u intervjuu za srpski Kurir Ekrem Jevrić.

Ekremov sin Enis (24) uvjeren je da će njegov tata tijekom snimanja reality showa 'Farma 3' na srpskoj televiziji spavati s folk pjevačicom Zlatom Petrović (48).

'Ekrem Jevrić Gospoda je pobjednik 'Farme 3', Tina Ivanović će biti druga, a tata će Zlatu odvesti na sjeno', napisao je Enis na Facebooku. Iako će u showu biti i Zlatina dva bivša supruga, Ekremov sin Enis je uvjeren da će Zlata spavati s njegovim ocem.

Da su Ekremove igre u sjenu prilično izvjesne, mišljenja su i srpski mediji koji pišu kako folk pjevačica Zlata Petrović (48) voli često pokazivati grudi u javnosti, a nije joj predstavljalo veći problem ni pomokriti se nasred ulice pred objektivima fotoaparata.

Veliku šansu za pobjedu Ekremu daje i 22.000 obožavatelja u grupi na Facebooku. A što o Ekremovom seksu na Farmi misli njegova supruga?

'Ništa! Ja sam se s njom dogovorio. Ona je moj drug, razuman i sve. Ona je jako ljubomorna na ovo, a ja sam joj rekao: Vidiš li, cijeli svijet se zapalio. Ovo se treba raditi. A ona kaže meni: Idi, ako možeš dobij nešto! Treba novaca, a onaj YouTube ništa ne plaća', objasnio je Ekrem.