ANA BEATRIZ BARROS

Seksi Brazilka savršenog tijela

24.11.2008 u 15:04

Bionic
Reading

Brazilska ljepotica jedna je od najbolje plaćenih manekenki na svijetu, ali i jedna od najseksipilnijih. Sanjivi seksi pogled i savršeno tijelo omogućili su joj slavu i milijune na bankovnom računu i uzrok su brojnih muških fantazija

Godinama se redovito nalazi na listama najatraktivnijih komada, bogata je, seksi i uspješna, tip žene kakav prosječan muškarac može samo sanjati. I gledati! Najčešće u seksi donjem rublju Victoria's Secreta, čiji je jedan od slavnih 'anđela'.

Priznaje da je opsjednuta vježbanjem kojim održava svoju zavidnu figuru te da četiri puta tjedno vježba s osobnim trenerom. Pali se na glumca Jakea Gyllenhaala s kojim bi se, kaže, lako mogla zamisliti jer joj je strahovito seksi. Lijepa Brazilka ne bi imala ništa ni protiv tenisača Marata Safina koji joj je također jako zgodan ili Johhnyja Deppa ili Judea Lawa. 'Obično mi se sviđaju frajeri koji su zbilja zgodni, ne neki čudni muškarci ili geekovi', kaže Ana Beatriz.

 

  

Otkriva da je odbijaju neobrazovani muškarci i s nekim takvim nikad ne bi mogla biti u vezi. Iako je zbog svog posla modela dosad nekoliko puta pokazala svoje seksi tijelo, ipak nije pobornica golotinje, a gola se jedino osjeća ugodno kad je ispod tuša. Ne odlazi ni na nudističke plaže, a otkriva da su one u Brazilu, koji je inače poznat po prelijepim pješčanim plažama i komadima u tangicama - zabranjene.Ona je ne samo seksi, već i samouvjerena, priznaje da je zadovoljna svojim izgledom te da nikad nije poželjela izgledati poput neke druge cure. 'Mogu navesti puno lijepih žena, ali nikad ne bih poželjela da izgledam kao jedna od njih', rekla je Ana Beatriz.