GORDANA SOBOL:

Šeks me još uvijek pita plešem li oko šipke

08.02.2011 u 17:12

Bionic
Reading

U današnjem Sexpressu poznate Hrvatice otkrivaju naučeno znanje plesa oko šipke. Izazovnom plesu nije odoljela ni saborska zastupnica Gordana Sobol, glumice Marijana Mikulić i Marija Borić te pjevačica Lana Jurčević

Saborska zastupnica Gordana Sobol otkriva da su ostali zastupnici vrlo dobro podnijeli činjenicu da trenira ples oko šipke, te su čak komentirali da se u tome krije tajna njezinog dobrog izgleda. Zastupnica priznaje da svome suprugu nikada još nije demonstrirala znanje ovog izazovnog plesa te da to čini isključivo radi sebe.

Glumica Marijana Mikulić otkriva da plesom oko šipke 'bilda' samopouzdanje. Za razliku od zastupnice Sobol, Marijana je svome suprugu priuštila ples oko šipke. Smatra da joj se od kada pleše oko šipke sve u životu poboljšalo te da ima više samopouzdanja.

Glumica Marija Borić otkrila je da planira krenuti na treninge plesa oko šipke te da nije zasad nijednog muškarca počastila senzualnim plesom.

Pjevačica Lana Jurčević smatra da se tajna njezinog dobrog izgleda krije upravo u plesu te da zahvaljujući njemu može uživati u omiljenoj hrani te jesti koliko god želi.

Kako se poznate Hrvatice snalaze na šipci, pogledajte u videoprilogu.