VRUĆI NADOMJESTAK

Seks iscjeliteljica spavala sa 1.500 muškaraca

15.09.2009 u 10:34

Bionic
Reading

54-godišnja Mare Simone seksala se s više od 1.000 muškaraca, a većina njih bili su supruzi ili dečki drugih žena. Ona je predatorica koja sebe naziva seksualnim nadomjeskom

Mare Simone posvetila je život pomaganju muškarcima, ženama i parovima kako bi riješili probleme u spavaćim sobama. Kao kvalificirana terapeutkinja, Mare je svojim umijećem poučila više od 10 tisuća klijenata tijekom proteklih 23 godine. Seks predatorica priznaje da se seksala sa 1.500 muškaraca, ali smatra da nije napravila ništa nezakonito.

'Za život zarađujem spavajući s tuđim muškarcima. Međutim, ja nisam prostitutka, nego seksualni nadomjestak. To je u granicama legalnog jer to radim zbog terapije i iscijeljivanja', opravdala se seksualna iscjeliteljica.

Mare kaže da joj ljudi plaćaju kako bi riješila njihove seksualne probleme te im pomogla svojim savjetima. 'Pomažem im da promjene i poboljšaju svoj seksualni život. Na taj način pomažem i njihovim partnericama', pojasnila je Mare Simone.

Seksualna iscjeliteljica voli svoj posao jer je, kako kaže, zanimljiv i ispunjavajući. 'Kada vidim kako moji klijenti odlaze zadovoljni od mene i puni samopouzdanja, osjećam se divno', istaknula je Mare.

54-godišnja Mare nije udana i živi u zapadnom dijelu Londona. Dnevno održava oko pet seansi, a dolaze joj muškarci različite dobi. 'Muškarci koji me posjećuju različitih su godina, oblika, veličina i profesija. Dolaze nakon što im to preporuči seksualni terapeut ili netko od prijatelja. Svi oni dolaze jer žele bolji seksualni život i očekuju moju pomoć', ispričala je seksualna iscjeliteljica.