USUSRET PROLJEĆU

Sedam povoljnih komada koje biste trebali uvrstiti na popis želja, jer jednom će i ovo završiti...

16.04.2020 u 07:52

Bionic
Reading

Možda se ne možete prošetati špicom, ali zato možete izgledati chic i pritom se osjećati udobno u svoja četiri zida. Izdvojili smo sedam pristupačnih high street komada s kojima će vam život u izolaciji biti ljepši i ugodniji

Odavno smo naučili da novac ne može kupiti dobar stil, stoga nije nimalo čudno da trendseterice u svom odijevanju rado kombiniraju modne komade s potpisom dizajnerskih i high street brendova. Možda 'Vrag nosi Pradu', no modne ovisnice itekako ne mogu odoljeti ponudi high street brendova koji neumorno na police svojih trgovina isporučuju redom trendi, mladenačke i cool komade po uzoru na one s potpisom razvikanih brendova.

Nerijetko se događa da komadi s potpisom high street brendova kao što su H&M, Zara, Mango ili Topshop završe na vrhu liste prioriteta vodećih modnih blogerica i instagramuša, što dovoljno govori u prilog tome da su high street dućani opaka konkurencija dizajnerskim brendovima.

Dodatan plus je i to što su high street komadi daleko jeftiniji od high end krpica pa si svake sezone možete obogatiti ormar većim brojem onoga što vam zapne za oko.

Izdvojili smo sedam high street komada koje prema našem mišljenju trebate uvrstiti u svoju svakodnevnu garderobu tijekom dana provedenih u izolaciji. Možda se ne možete prošetati špicom, ali zato možete izgledati chic i osjećati se udobno u svoja četiri zida.

1. Pleteni top + kardigan

Pleteni kompleti postali su hit nakon što je takav isfurala glumica Katie Holmes. Pleteni komplet kardigana i minijaturnog topića s potpisom brenda Khaite vrlo brzo su kao inspiraciju za svoju proljetnu kolekciju iskoristili high street brendovi poput Zare. Ovaj udobni i topli komplet kao stvoren je za rad od kuće dok vani pada snijeg.

2. Udobne natikače

Natikače na petu i ove sezone će biti iznimno popularne, no potpuno je logično da dane u izolaciji nećete provoditi u visokim petama. Umjesto toga, predlažemo vam da se počastite ovakvim udobnim ravnim natikačama od tkanine koje ćete moći iskoristiti i u ljetnim mjesecima ili jednom kada konačno svi budemo mogli izaći iz svojih domova.

3. Hlače s vezicom na nogavicama

Znamo da se u trenirkama zasigurno osjećate najudobnije, no u narednim tjednima zasigurno ćete se htjeti i malo dotjerati, ne biste li se osjećali bolje i bili produktivniji. Ove satenske hlače s potpisom brenda Zara, koje imaju vezicu na dnu nogavica, savršen su spoj sportske elegancije i udobnosti.

4. Lanena košulja haljina

Mnogi od nas koji su te sreće da rade od kuće s vremena na vrijeme moraju prisustvovati sastancima putem konferencijskih videopoziva. U tim situacijama nije nimalo primjereno da se pojavite ispred laptopa u pidžami ili trenirci. Naravno da nećete odjenuti odijelo, ali ovakva udobna lanena košulja haljina vašem će sugovorniku dati do znanja da ste profesionalni.

5. Pleteni kardigan u boji limete

Začinite svoju dnevnu rutinu s malo boje. Ove sezone bit će popularne pastelne boje poput limeta-zelene i baby ljubičaste, stoga se počastite ovakvom chic vestom na kopčanje koju možete nositi na sto i jedan način, a jednako će dobro izgledati u kućnoj i street style varijanti.

6. Natikače na punu petu

Natikače na punu petu donedavno su bile nezamislive na ulicama modnih metropola, no to će se ove sezone znatno promijeniti. Ova omražena obuća koja nas vraća u neka prošla vremena ponovno proživljava trenutke slave, stoga se ove sezone pripremite na vrijeme. Ako ste fan udobne obuće, ovaj će vam se trend sigurno svidjeti, a najbolje od svega je to što su toliko udobne da se u njima možete bezbrižno prešetavati i po stanu.

7. Pletena hudica

Već smo u nekoliko navrata spominjali kako je ove sezone naglasak na udobnoj odjeći i obući, a jedan od uvjerljivo najvećih trendova sezone su pletene trenirke koje su potpuno zaludile modne ovisnice. Osim što vizualno izgledaju iznenađujuće elegantno (s obzirom na to da je riječ o trenirkama), nešto su najudobnije što smo u životu isprobali. Vjerujte nam na riječ - jednom kada ih probate, više ih nećete htjeti skinuti.