MODNI FAVORITI

Sedam modnih komada kojih se Jennifer Aniston godinama ne odriče

15.04.2020 u 06:48

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston jedna je od onih žena koje ne pate na modne trendove, već se radije drži provjerenih komada za koje zna da joj najbolje pristaju. Svoj modni stil desetljećima pomno gradi, a i dandanas se ne odriče nekih komada koji slove kao bezvremenski modni klasici

Ako bismo trebali izdvojiti jednu slavnu osobu koja se drži provjerenih modnih klasika i čiji je stil godinama ostao isti, naš odabir svakako bi pao na Jennifer Aniston. Zvijezda 'Prijatelja' oduvijek je vjerna bezvremenskim odjevnim komadima, poput pripijenih traperica i male crne haljine.

Lijepa glumica nije mijenjala svoj modni stil otkako ju je svijet upoznao kao Rachel Green davne 1994. godine, zbog čega joj modni stručnjaci aplaudiraju te je nerijetko izdvajaju kao pravi primjer žene koja spaja minimalistički, cool i sofisticirani izgled u jedno.

Modni komadi kojih se Jennifer Aniston ne odriče godinama:

1. Sakoi za sve prigode

Klasičan sako idealan je dodatak svakom ormaru, a to vrlo dobro zna i Jennifer Aniston te ih često nosi za poslovne i privatne prigode. Dobar sako može podignuti i najdosadniji stajling, a baš zato što ne izlazi iz mode ovaj modni komad predstavlja odličnu investiciju.

2. Crne skinny traperice

Crne skinny traperice imaju posebno mjesto u ormaru lijepe glumice, a dobra vijest je to što ovaj model ne izlazi iz mode ni u 2020. godini.

3. Crne gležnjače

Svaka žena u svom ormaru mora imati barem jedne crne gležnjače. Nekako nam je teško povjerovati da postoji žena koja ih nema, a ukoliko je tako, vrijeme je da to promijenite.

4. Midi haljine

Midi haljine odličan su izbor za sve prigode. Pristojna i chic dužina odlična je za poslovne, kao i za svečane prilike, ali i za svakodnevne situacije. Kada ne pokazuje svoje seksi noge u mini haljinama, Aniston rado poseže za haljinama midi dužine.

5. Neutralan kaput

U minimalističkom ormaru Jennifer Aniston neizbježni su i neutralni kaputi poput ovog bež koji je glumica uskladila s boyfriend trapericama, vestom i bijelim tenisicama. Iako ga je uklopila u ležerni, ovaj bezvremenski kaput odlično bi se uklopio i s elegantnim stajlingom.

6. Crossbody torbe

Praktične crossbody torbe proživljavaju velik povratak na modnu scenu, a lijepa glumica ne odriče ih se već desetljećima.

7. Kožne haljine

Ove sezone koža će igrati vodeću ulogu na modnoj sceni, čemu se zasigurno veseli i Jennifer Aniston. Zvijezda 'Prijatelja' naprosto obožava kožne haljine, pogotovo mini kroja, poput one koju je nosila u lipnju 2019. na premijeri Netflixova filma 'Murder Mistery'.