ZANIMLJIV STAJLING

SDP-ovka Sabina Glasovac ovoga proljeća ne odustaje od vedrih kombinacija

18.05.2018 u 15:25

Bionic
Reading

SDP-ova zastupnica Sabina Glasovac, jedna je od naših najbolje odjevenih političarki, a lijepa političarka prošetala je još jednu zanimljivu kombinaciju u kojoj je izgledala bez greške

Rođena Slavonka s prebivalištem u Zadru, dobro je poznata po svojem odličnom modnom stilu zbog kojeg redovito dobiva pohvale.

Sabina Glasovac je prošetala zagrebačkom Radićevom u još jednom sjajnom proljetnom outfitu iskombiniravši zanimljivu haljinu u kombinaciji tri boje: bijele, zelene i crne s efektnom kratkom jaknicom ukrašenom zipom.

Sabina Glasovac Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Cool stajling podignula je modernim sunčanim naočalima mačkastih okvira i ležernom frizurom, kosom podignutom u rep.

Dan prije, Glasovac je nazočila sjednici Sabora na kojoj se raspravljalo o konačnom prijedlogu Zakona o upravljanju državnom imovinom. Zgodna SDP-ovka tad je unijela živost u saborske klupe u još jednom vedrom proljetnom outfitu.

  • +2
Proljetni stajling Sabine Glasovac Izvor: Pixsell / Autor: tportal montaža

Sabina Glasovac rijetko kad griješi kad su u pitanju modni odabiri, a njezin je zaštitni znak elegantno-poslovni stil koji joj sjajno pristaje.

Lijepa političarka odlično je kombinirala sako razigranog cvjetnog uzorka s bijelim hlačama, a ovaj fantastičan outfit začinila je modernom vrećastom torbom u nijansi konjaka.

Da je ova političarka dobro upućena u najnovije trendove, prepoznao je i naš modni kritičar Boris Banović aka Fashion Guru koji je njezin stajling prošle godine u Saboru proglasio najboljim.

'Teško je bilo pronaći u Saboru nekoga koga želiš pohvaliti jer takav političar kod nas se još nije pojavio. U moru loših odjevnih kombinacija koje bi jedino pristale za plac, uspio sam izdvojiti saborsku zastupnicu Sabinu Glasovac. Njezin stil je primjeren, dovoljno moderan, a nije neukusno upadljiv. Iako naravno da ju se primijeti kad joj konkurencija i nije baš neka', napisao je tad Guru.