SVE LJEPŠA

Saznali smo zašto nitko nema noge kao Lejla Filipović

17.05.2013 u 12:42

  • +18

Poznati na drugoj večeri Dreft Fashion Weeka

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midžor / Pixsell

Bionic
Reading

Uvijek pristupačna, opuštena i spontana, Lejla Filipović nam je na modnom spektaklu Fashion Week Zagreb uz osmijeh komentirala nedavne napise o njezinim savršenim nogama, nakon što se u medijima pojavila u kratkoj haljinici modnog dvojca Elfs

'Razočarat ću možda neke čitateljice kad kažem da je, što se mog izgleda tiče, sve stvar genetike. Ipak, u posljednje sam vrijeme napokon počela vježbati s trenericom, dva puta tjedno. Voljela bih i da je to češće, ali naprosto se ne mogu organizirati i uskladiti sve obaveze', otkrila nam je Lejla Filipović koja je na modnom događanju zablistala u bijelom odijelu savršena kroja.

Što se tiče celulita, kaže, nije imuna na njega, ali nije ni zabrinuta. 'Druga trudnoća ostavila je malo traga, ali nisam isprobavala nikakve kreme. Nakon treninga radije idem na power plate masažu, te vibracije koje su ustvari specifične djeluju dubinski i pomažu mi kod celulita', rekla je bivša misica koja s glumcem i voditeljem Tarikom Filipovićem odgaja sinove Dinu i Armana.

Trenutni hit u ormaru joj je 'sve nešto otprije', s proljećem je, kaže, kupovala samo djeci. Dok je na javnim događanjima viđamo u zanosnim izdanjima, najčešće u prekrasnim haljinicama, privatno najviše nosi duge suknje i haljine, i to uz balerinke i tenisice.

Ljetna sniženja se pomalo bliže, a ona ih, kaže, rado dočekuje. 'Volim to i ponosna sam kad ugrabim neki dobar komad odjeće na sniženjima. To ponekad završi nekim stvarima koje mi ne trebaju, ali sve u svemu, lijepo je ponekad otići u takve šopinge', kaže lijepa Lejla.