ZALJUBLJENI PAR

Saznali smo od čega žive Nemeš i Marijana

26.11.2012 u 09:08

Bionic
Reading

Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš uživaju u zajedničkom životu u hrvatskoj metropoli

Najslavniji par iz Big Brothera u regiji dao je zajednički intervju RTL-ovom Extra Magazinu. Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević poručili su da ništa što su gledatelji imali prilike vidjeti nije bilo namješteno, uključujući Nemeševo spektakularno prekidanje njihove veze u emisiji uživo.

'Bilo nam se teško kombinirati život u Beogradu, a u Zagrebu su iskrsnule neke poslovne prilike pa smo tu da ih iskoristimo. Živjet ćemo gdje nam bude bolje, danas je to Zagreb, a sutra, tko zna?', objasnio je Nikola zašto nakon nekoliko mjeseci života u srpskoj metropoli sada žive u glavnom gradu Lijepe Naše.

Nikola je dobio posao na sinkronizaciji crtića i dokumentaraca pa mu je glazbena karijera na čekanju, dok Marijana nastoji što više vremena provesti s kćerkom Korinom.

Na pitanje od čega žive, Nemeš je sladunjavo uzvratio: 'Od ljubavi', no potom je par kroz smijeh uglas dodao: 'Radimo.' A proteklih mjeseci naradili su se i na svom odnosu, za koji je malo tko vjerovao da će uspjeti.

'Ništa nismo radili zbog drugih ljudi nego zbog sebe, pa je nebitno u što su drugi vjerovali. Bilo je puno izazova - udaljenost, razdvajanje - ali preživjeli smo', rekao je Nemeš priznavši da mu je za budućnost veze s Marijanom bilo nužno obuzdati ego.

Na pitanje kad će se vjenčati, rekli su da hoće, ali ne još, a Marijana je priznala da im je želja imati zajedničku djecu.