iz Designer Outleta Croatia

Savršene kombinacije za najluđu noć u godini

19.12.2019 u 14:34

Bionic
Reading

Poprilično smo se približili završetku godine u kojem uvijek nailazimo na jednu od najvećih nedoumica – koji outfit odabrati za najluđu noć u godini. Nakon kupovine božićnih poklona, ponuda Designer Outleta Croatia s popustima od 30 do 70% tijekom cijele godine zvuči neodoljivo, a pronašli smo i savršene party kombinacije poznatih modnih brendova u kojima ćete u novu godinu zakoračiti sa stilom

Muškarci teško odabiru idealnu kombinaciju za novogodišnju noć jer ne žele biti ni pretjerano elegantni, a ni previše opušteni. Bilo da tražite party kombinaciju ili se spremate za glamuroznu večeru, košulja će sigurno biti dio vašeg outfita, a pronašli smo ih u Fiftyu, XYZ-u i Jordie'su. Uz pomno odabranu obuću i upečatljive modne dodatke poput kravate ili leptir mašne bit će te spremni za nezaboravan provod.

Ženski novogodišnji look gotovo je nemoguće zamisliti bez šljokica. Čak i ako niste ljubiteljica upečatljivog stila, sigurni smo da ćete odabrati barem pokoji komad ili svjetlucavi detalj za dodavanje doze raskoši i glamura u vaše party kombinacije. Srebrne ili svjetlucave cipele iz Nine West i XYZ ponude predlažemo za one koje žele biti elegantne, a blještava Pepe Jeans jakna i neobične traperice savršen su odabir za partijanerice.

Designer Outletu Croatia se 19.12. pridružila i talijanska premium multibrand prodavaonica Corso Roma. See By Chloe, Furla, Liujo, Michael Kors, Love Moschino, Cesare Paciotti i Richmond samo su neki od brendova čiju obuću, jakne i modne dodatke možete pronaći u novoj trgovini ovog modnog gradića i učiniti svoj novogodišnji look još glamuroznijim.

Više od 100 fashion i lifestyle brendova sa ponudom najpoželjnijih komada za New Year look možete pronaći u Designer Outletu Croatia, na samo 20 minuta od centra Zagreba u Trgovačkoj zoni Rugvica i na stranici.