UZBUDLJIVA SURADNJA

Michael Kors i kultni brend Ellesse imaju zajedničku kolekciju, a evo kako izgleda

04.05.2022 u 10:10

Bionic
Reading

Michael Kors možda je najpoznatiji po svojoj epskoj ponudi modnih dodataka, no ovaj obožavani dizajner iz SAD-a sprema se lansirati ozbiljnu kolekciju sportske odjeće u suradnju s kultnim brendom iz Italije

Posljednjih tjedana ne prestaju se nizati uzbudljive modne suradnje, a za posljednju se pobrinuo 62- godišnji dizajner Michael Kors i poznati sportski brend Ellesse, osnovan davne 1959. godine u Italiji.

Predviđena za lansiranje ovoga mjeseca, capsule kolekcije stvorena od 24 komada spaja dva prepoznatljiva logotipa koji se nalaze na jakni za trčanje, hlačama jogger, trenirkama, majicama s kapuljačom, kupaćim kostima i debelim tenisicama nostalgičarskog šarma, gumenih natikača i brojnim drugim predmetima, s početnom cijenom od 500 kuna.

Za predstavljanje ove uzbudljive kolekcije kroz modnu kampanju angažirana je slavna ljepotica Emily Ratajkowski, koju je na teniskom igralištu u Miamiju, uz druge modele, snimio poznati modni fotograf Lachlan Bailey.

LUKSUZNA I UDOBNA

Michael Kors pokazao kolekciju prepunu elegantnih, jednostavnih komada, opisavši je kao 'antitezu tužnog života u papučama'

Pogledaj galeriju