DAISY RIDLEY

Savršen odabir za ljeto: Mlada zvijezda nosi trendi haljinu koja pristaje svakom stasu

27.06.2019 u 13:55

Bionic
Reading

Britanka Daisy Ridley, glumica koja glumi Rey u filmskom serijalu 'Zvjezdani ratovi', dobro poznaje modu, a njezin je stil ženstven s optimalnom dozom coolerske opuštenosti

Iako prati trendove, mlada zvijezda kultnog ZF serijala koji ima vojsku fanova, uvijek je odjevena s puno ukusa, pa je za stajling koji je nosila prilikom gostovanja u showu 'Good Morning America' dobila samo pozitivne ocjene.

Zgodna brineta mamila je poglede u haljini-košulji bez rukava nagašenog struka u sivoj boji koju bismo bez problema mogli nositi i na posao. V-izrez, lagani A-kroj i duljina koja pristaje manje više svima odličan je izbor i za ove ljetne vrućine.

  • +6
Daisy Ridley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Daisy je ovaj stajling za peticu upotpunila s malo nakita i ležernim kratkim bobom koji obožavaju fashionistice.

Mlada glumica rado se fotografirala s obožavateljima ne skidajući osmijeh s lica. Daisy ima razloga za slavlje jer se, kako se spekulira, u tajnosti zaručila za svog dečka Toma Batemana, također glumca s kojim se upoznala na setu filma 'Murder On The Orient Express'.

Inače, u travnju ove godine je predstavljen deveti film originalnih 'Zvjezdanih ratova' pod nazivom 'Uspon Skywalkera' koji u kina stiže u prosincu kojim završava kultna filmska saga koja je počela 1977.

  • +7
'Zvjezdani ratovi: Uspon Skywalkera' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Radnja filma odvija se neko vrijeme nakon događaja iz filma 'Posljednji Jedi', a u filmu se vidi zagrljaj između Princeze Leie, koju je igrala preminula Carrie Fisher i Rey (Daisy Ridley). 

Redatelj filma je J.J. Abrams.