osvaja na prvu

Savršen ljetni dizajn: Slavna Njemica u šarmantnoj haljini privlačila poglede

04.07.2023 u 10:02

  • +4

Heidi Klum

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Heidi Klum nalazi se u Parizu na Tjednu mode, a između odlazaka na revije uputila se u šoping u efektnoj Charo Ruiz haljini cvjetnog uzorka

Njemački supermodel Heidi Klum ovih dana nalazi se u Parizu na Tjednu mode te svakodnevno privlači pozornost zapaženim stajlinzima. Između odlazaka na revije, jučer se uputila u šoping, a za tu prigodu pokazala je savršen ljetni stajling.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Jučer je pokazala efektnu haljinu koja ima sve elemente potrebne da postane momentalni predmet žudnje. Riječ je o haljini trenutno najpoželjnijeg dugačkog kroja s hit cvjetnim uzorkom koji joj daje romantičnu notu.

Poseban efekt ovoj kreaciji brenda Charo Ruiz pružaju krupni šareni cvjetovi položeni na crnu podlogu te raskošni volani na suknji obrubljeni otmjenom čipkom.

Ženstvenu haljinu uskladila je s još jednim hit komadom - tanga sandalama. Ove japanke su klasičan stil transformiran u najotmjeniju ljetnu cipelu, a riječ je o trendu koji obećava da će se zadržati još dulje vrijeme.

obožavane birke

Slavna Njemica ne izlazi iz najudobnijih natikača, a nosila ih je i kad su ih svi mrzili

Pogledaj galeriju

Slavna 50-godišnja Klum u Parisu dane provodi u društvu 33-godišnjeg supruga Toma Kaulitza, pjevača grupe Tokio Hotel, s kojim je nedavno uživala na odmoru u Veneciji.