tri generacije

Heidi Klum kakvu rijetko viđamo: Pokazala odakle joj prirodna ljepota

12.06.2023 u 23:48

Bionic
Reading

Njemački supermodel Heidi Klum podijelila je fotografiju na kojoj pozira s majkom i kćeri Leni, koje rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti

Njemački supermodel Heidi Klum oduševila je fotografijom s članovima najuže obitelji koje rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti ili na društvenim mrežama, a na kojoj smo imali prilike saznati odakle joj prirodna ljepota.

Na fotografiji su prikazane tri generacije planetarno poznate 50-godišnje Njemice koja je pozirala s majkom Ernom i 19-godišnjom kćeri Leni, manekenskom zvijezdom u usponu.

U opis objave stavila je samo tri srca, koja su rekla više od riječi, baš kao i prikaz s najstarijom kćeri i majkom koje poziraju sretno pripijene jedna kraj druge.

Sve tri žene plijenile su pozornost prirodnom ljepotom u ležernim izdanjima, s raspuštenom raskošnom plavom kosom te vidnim sličnostima u izgledu.

  • +3
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: Simone Comi / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Prelijepa Leni kćer je 73-godišnjeg milijardera Flavija Briatorea, a Klum s bivšim suprugom Sealom ima i 16-godišnjeg Johana te 13-godišnju Lou. Trenutno je u braku s pjevačem grupe Tokio Hotel, 33-godišnjim Tomom Kaulitzem.