nezaobilazan komad

Laskava ljetna haljina: Ovaj model uspješno sužava struk i stvara efekt ravnog trbuha

03.07.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Haljina sa suženim strukom, kratkim rukavima i V-izrezom trendi je model koji uspješno izdužuje figuru

Pronalazak odjevnih predmeta u skladu s trendovima, koji ujedno naglašavaju ono najbolje na figuri, ključan je zadatak tijekom ljeta za modne zaljubljenice.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Komadi koji ponajbolje odgovaraju tom opisu su modeli haljina sa suženim strukom od prozračnih materijala, sa svim preduvjetima da postanu nezaobilazan dio naše garderobe.

Za sve one koje se najugodnije osjećaju u haljinama koje vješto stvaraju efekt ravnog trbuha i uskog struka, ovaj model pun je pogodak.

Naime, riječ je o haljinama elegantnog midi kroja s V-izrezom, suženim strukom i kratkih rukava koji svojim ženstvenim dizajnom i ugodnim materijalima garantiraju nosivost i tijekom najtoplijih ljetnih dana.

U čemu je njihova tajna? Za početak, kratki rukavi omogućit će veći osjećaj ugode ženama koje ne žele naglašavati nadlaktice, dok je suženi struk garancija efekta ravnog trbuha i harmonizacije siluete. Uz to V-izrez ženstveno će naglasiti obline, a lepršavi midi kroj znači da ćete je moći nositi i kad temperature dosegnu svoj maksimum.

  • +42
Trendi sandale za ljeto Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako nositi ovakvu haljinu?

  • Uz prsluk - ovaj komad pružit će vašem ljetnom outfitu sofisticiraniju notu. Odaberete li ga u bijeloj boji, stilu ćete dodati svjetlinu i ekstra dozu elegancije. Možete ga uklopiti i u neki od tonova koji su prisutni na haljini.
  • S wedge espadrilama - Ako želite zaokružiti look u kojem prevladava udobnost, obuća također mora biti u tom stilu. Ne možete pogriješitit s espadrilama srednje visine s remenčićima oko gležnja.
  • Uz traper sandale s remenčićima - tkanina trapera ove sezone nosi se na baš svim komadima pa je tako pogođen odabir i za obuću. Ovakve sandale osigurat će trendi stajling.
  • Sa sandalama s remenčićima - želite li stvoriti sofisticiraniju kombinaciju, kladite se na sandale u boji slične vašoj koži kako vam ne bi skraćivale nogu. Odlučite se za model s malom petom, bilo da je riječ o četvrtastoj, piramidalnoj ili pravokutnoj peti.
  • S remenom u području trbuha - pojačat ćete efekt sužavanja struka, a remen u tamnijoj nijansi najsigurnija je opcija.
  • +30
Sandale po cijeni do 30 eura Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo