PRVA DAMA HRVATSKE

Sanja Musić Milanović s puno stila spojila dvije potpuno nespojive nijanse

25.09.2023 u 09:19

Bionic
Reading

Supruga hrvatskog predsjednika Sanja Musić Milanović, koja s njime boravi u radnom posjetu SAD-u, nastavlja nizati besprijekorna modna izdanja

Zagrebačka liječnica koja je aktivno uključena u brojne kampanje promicanja važnosti zdrave prehrane, osobito među najmlađima, pokazala je svoj istančani modni ukus i prilikom posjeta Louisiani.

Prva dama Hrvatske, koja je dobro poznata po svojim ženstvenim modnim kombinacijama, sastala se u Woodlandu u okolici New Orleansa s članicama Hrvatsko-američkog društva iz Louisiane te članicama Kluba žena porijeklom iz Dalmacije, priopćeno je u nedjelju iz Ureda predsjednika.

  • +9
Sanja Musić Milanović Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Ana Marija Katić

Za susret s predstavnicama tamošnje zajednice Musić Milanović osmislila je odličan stajling i privukla mnoge poglede vješto spojivši dvije naizgled nespojive nijanse.

Da crvena i ružičasta mogu izgledati fantastično skupa, dokazala je i prva dama Hrvatske u crvenom sakou, ispod kojeg je nosila crveni top, i ružičastoj suknji A-kroja, a odličnu je modnu kombinaciju nadogradila ružičastim salonkama. Crveni ruž i kosa stilizirana u blage valove dobro su se uklopili u ovaj stajling za koji je dobila samo pohvale.

Inače, kako se navodi u priopćenju, Musić Milanović je tijekom razgovora naglasila da je impresionirana aktivnostima ovih udruga koje su se istakle humanitarnim radom i organiziranjem pomoći Hrvatskoj kada joj je to bilo najpotrebnije.