ključni trend sezone

S potpisom Guccija: Julia Roberts u stylish odijelu predstavila novi trend jeseni

24.09.2023 u 20:40

  • +2

Julia Roberts

Izvor: Profimedia / Autor: MAX MONTINGELLI / SGP / Profimedia

Bionic
Reading

Kada bismo se morali kladiti na jedan trend koji će vladati modnom scenom ove sezone - to bi bilo moćno odijelo! Upravo komplet sivog sakoa i bermuda odjenula je i Julia Roberts na milanskom tjednu mode, a kombinaciju će odobriti ljubiteljice 'učeničkog' stila

Dolaskom hladnijih dana mnoge će dame razveseliti povratak sakoa koji su mnogima omiljeni komadi iz ormara. Prošle su godine ženska odijela osvojila modnu scenu, a čini se da će i ovo biti njihova godina! Jedan od najupečatljivijih lookova ovogodišnjeg Tjedna mode u Milanu odjenula je Julia Roberts, a, pogađate, riječ je upravo o kompletu sakoa i bermuda!

Američka se glumica odlučila se poigrati klasičnim odijelima pa je napravila zaokret odabravši bermude, a ovaj 'učenički' look odlučila je 'začiniti' odabirom pletenog kardigana umjesto košulje koju bismo inače očekivali u sklopu ovakvih outfita. Rukavi kardigana 'izvirili' su iz sakoa, a svi modni znalci prepoznat će da je to namjeran detalj u čast modnoj kući Gucci.

Tamnosivi komplet nalikuje stilu školskih uniformi, a Roberts je istaknula i svoje duge noge odabirom crnih salonki sa špic završetkom.

Odjenuvši ovu besprijekornu kombinaciju Roberts je potvrdila da je riječ o glavnom trendu ove sezone!

Svojim je dolaskom nasmijana glumica uveličala prvu reviju Sabata De Sarna koji je nedavno zamijenio Alessandra Michelea na mjestu voditelja umjetničkog smjera u Gucciju.

  • +9
Siva odijela Izvor: Promo fotografije / Autor: promo