NA HOLIVUDSKI NAČIN

Sanja Doležal otkrila tajnu povratka vitke linije

30.03.2012 u 11:24

Bionic
Reading

'Topi me nježno', holivudski tretman liposukcije bez noža isprobala je pjevačica i voditeljica Sanja Doležal

Novu tehnologiju mršavljenja radiovalovima u zagrebačkom beauty centru Bambina isprobala je i poznata voditeljica i pjevačica Sanja Doležal. Prije nekoliko tjedana započela je s nizom 'topi me nježno' tretmana da bi do ljeta vratila svoju mladenačku figuru tijela.

'Ova tri mjeseca sam baš intenzivno krenula s dovođenjem u formu iako redovito igram badminton i plešem zumbu. Mislim da je svaka dijeta dobra ako je možete izdržati - tu je najvažnija samodisciplina i veliki motiv. No uvjerena sam da sama dijeta bez ovakvih tretmana i vježbanja nema smisla. Najvažnije je čvrsto odlučiti i onda ćete uspjeti', otkrila nam je Sanja dodavši da je i njezin suprug već primijetio promjene.

Dodala je da, za razliku od mnogih pripadnica ženskoga spola, njezina slabost nisu slatkiši, već kruh i peciva. No smatra da nikako ne treba gladovati, već da dijetu treba provoditi uz vježbanje i tretmane.

A što novo donosi 'topi me nježno'? Riječ je o brzom, jednostavnom i potpuno bezbolnom tretmanu nekirurške liposukcije tijela. Tretman se izvodi radiofrekvencijskim laserom Accent XL koji kombinira unipolarnu tehnologiju radiovalova s mehaničkom i na taj način poboljšava limfnu cirkulaciju.

 

Taj holivudski tretman liposukcije bez noža trenutno je najučinkovitija metoda rješavanja celulita i masnog tkiva. Za njim su poludjele mnoge holivudske dive, a laser Accent XL, kojim se tretman izvodi, promoviran je svojevremeno i u kultnoj TV seriji 'Reži me', kao i u mnogim najpoznatijim svjetskim magazinima. 

Sanja Doležal je dosad bila na tri tretmana liposukcije bez noža i ističe da je već nakon prvog tretmana bila vidljiva razlika u naslagama masnoće oko trbuha. 'Tretman je bezbolan i ne oduzima puno vremena s obzirom da se radi jednom tjedno. Naravno, najbolji će rezultati biti nakon nekoliko tretmana u kombinaciji s pravilnom prehranom', ističe Sanja Doležal.