VRAĆAJU SE

Sanja Doležal odlučuje o sudbini Novih fosila

25.05.2012 u 11:13

Bionic
Reading

Rajko Dujmić i Vladimir Kočiš Zec odlučni su da Sanja Doležal sama donese odluku o povratku

Rajko Dujmić rekao je Jutarnjem listu da će se Novi fosili najvjerojatnije vratiti na turneju krajem lipnja koncertom u Sloveniji.

Sanja je hrabra i čvrsta poput Ivane Orleanske. Iako je prepuna tuge, boli i suza zbog preranog odlaska našeg dragog Neneka, ona pronalazi snagu u sebi i riječi utjehe za Zeca, Marinka i mene.'

Zbog iznenadnog i preranog odlaska njihovog dobrog prijatelja Nenada Šarića Brade bend je prošlog mjeseca otkazao dogovorene koncerte.

'Tko bi tada uopće pomišljao na novac? Umjesto toga nastojali smo Sanji, njenom i Bradinom sinu Luki i kćerki Lei maksimalno biti pri ruci. Bradin odlazak sve nas je zatekao, svi smo trebali vremena da se saberemo i odlučimo kako ćemo i hoćemo li uopće nastaviti dalje. Odluku o tome prepustili smo Sanji, a mi, dečki, dogovorili smo se da ćemo poštovati sve što ona odluči', rekao je Vladimir Kočić - Zec za Jutarnji list.

Sanja se posljednjih tjedana posvetila djeci, a nedavno je Rajku Zecu i Marinku Colnagu rekla kako će smoći snage za povratak, a ako bude sve po planu, krajem lipnja će nastupiti na koncertu u Sloveniji.