IZGLEDA SJAJNO

Sandra Bagarić u chic stajlingu: Klasična kombinacija boja s kojom nema greške

11.07.2023 u 11:12

Bionic
Reading

Naša poznata operna diva i glumica, Sandra Bagarić za svoju je kombinaciju na svečanoj dodjeli nagrade Nikola Tesla, Genij za budućnost te nagrade Nikola Tesla za etično poslovanje upriličenoj u Zagrebu, dobila samo komplimente

Rođena Zeničanka njeguje ženstveni modni stil te je velika ljubiteljica haljina, pa se za svečanu dodjelu odlučila za modni klasik koji nikad neće izaći iz mode.

Kraljica operete bila je magnet za poglede u maxi crnoj haljini satiniranog sjaja s dekolteom koju je spojila s bijelim sakoom s efektnim detaljem u obliku crnog cvijeta i elegantnim crnim sandalama na petu.

  • +4
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Lovro Domitorvic/PIXSELL

Šarmantna glazbenica koja je od 1997. u braku s pijanistom i skladateljem Darkom Domitrovićem, ovu je kombinaciju upotpunila mladenačkom frizurom stiliziranom u valove i odličnim make upom.

Inače, nedavno se Sandra, uvijek spremna za zafrkanciju, na Facebooku našalila se na račun za mnoge nimalo zabavne kućne aktivnosti - peglanja.

Pokazala je kako pegla i to ni manje ni više nego u kazalištu, prije predstave.

'Primadona pegla košulju dirigentu prije predstave', opisala je fotografije na kojima je možemo vidjeti u kućnom ogrtaču i s kapicom na glavi prije odlaska na kostimiranje.

U jednom je ranijem intervjuu ponosna mama dva sina otkrila da je posvećena obitelji i da je jako nesretna ako ne ode na plac i ne napravi ručak svojim dečkima. Priznala je da im se užasno puno daje, uvijek im je na raspolaganju i da često uopće nema vremena za sebe, pa 'ponekad puca po šavovima'.