spremni za ljetovanje

U ove mladenačke kombinacije za plažu zaljubljuju se žene starije od 50 godina

10.07.2023 u 23:19

Bionic
Reading

Udobne, nosive i svestrane kombinacije ono su u čemu želimo provoditi vrijeme pored obale mora, a ovi ležerni i razigrani komadi savršeno će pristajati i damama starijim od 50 godina

Kada je riječ o kombinacijama za plažu, cilj je uvijek pronaći udobne i prozračne materijale koji će nam omogućiti osjećaj poletnosti i nesputanosti. Ležernost je jedna od osnovnih karakteristika, a iako je češće povezujemo s mladenačkim stajlinzima, besprijekorno pristaju i damama starijima od 50 godina.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević

Ako ste već sada među sretnicama koje se spremaju za ljetovanje, osmišljavanje outfita za plažu nešto je što će teško izostati s vaše liste zadataka.

Vjerojatno se u potrazi za elegantnim i udobnim komadima, kao što su široke haljine ili otmjeni pareo za plažu, a kako biste se što bolje mogle pripremiti, izdvojili smo najljepše komade koji će vam garantirati jednostavan i sasvim pogođen ljetni stajling.

Za početak, ne zaboravite da godine nisu odlučujući faktor kada je riječ o odijevanju i odbacite svaki tabu na koji možda pomišljate. Samo vi znate što vam je ugodno nositi, a što ne, i to je jedino čega se vrijedi pridržavati.

Primjerice, možda pomišljate kako su šareni i 'otkačeni' dizajni samo za mlade, no Zara ima komplet koji osvaja punoćom boja i originalnošću te nikako nije rezerviran samo za određenu dobnu skupinu!

Nešto umjereniji, a neodoljivo udoban kompletić s nježnim uzorkom možete pronaći i u Women'secret. Riječ je o mini kombinezonu koji će savršeno pristajati na omiljeni kupaći kostim ili bikini.

Ako poželite elegantniji stajling, Oysho donosi komplet košulje i maksi suknje u kombinaciji bež boje s narančastim uzorkom koji lepršavim krojem garantiraju udobnost.

U istom smjeru idu i kompleti heklanih suknji i majica koji se na prvu možda čine nepraktične, no riječ je o prozračnim komadima od laganih prirodnih materijala koji su garancija elegantnog stajlinga u skladu s najnovijim trendovima.

Slično je i s dvodijelnim kratkim setovima koji se nose na bikinije te uspješno ističu noge i preplanulost, posebno oni u žarkim nijansama. Za one hrabrije tu su i trendi kompleti hlača visokog struka i topa koji će nepogrešivo naglasiti figuru.

Za kraj, H&M donosi dva komada koji su koliko mladenački, toliko i savršeni za zrelije dame: laneni bijeli set koji je neodoljivo udoban i svestran pa će odgovarati baš svakom kupaćem kostimu te komplet košulje kratkih rukava i bermuda.