GIGI HADID

Hlače na koje smo zaboravili ponovo su 'in', a slavna plavuša zna kako ih treba nositi

11.07.2023 u 09:06

Bionic
Reading

U vrućoj noći na ulicama New Yorka, poznata ljepotica s modnih pisti reinterpretirala je omiljeni ljetni look holivudskih divi Brigitte Bardot i Audrey Hepburn

Zahvaljujući neizbježnoj potrebi prilagodbe klimatskim promjenama, ‘it’ djevojke ove sezone podigle su na sasvim novu razinu umijeće kulerskog odijevanja tijekom toplinskog vala.

Od Hailey Bieber, koja je uparila omiljene bermude princeze Diane sa fisherman sandalama i parom bijelh čarapama, do Kendall Jenner, koja je na ulicama New Yorka nosila predimenzionirani blejzer i ‘slučajno’ zaboravila hlače.

Njihove street style kombinacije posljednjih tjedana privukle su veliku pozornost na društvenim mrežama, a u modnom buzzu pridružuje im se i Gigi Hadid.

Američka ‘it’ djevojka i supermodel na ulicama New Yorka ovog je tjedna ponudila svoje viđenje efektnog looka za nošenje na vrućinama.

Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uočena u New Yorku na rođendanskoj zabavi svoje prijateljice Leah McCarthy, Gigi se odlučila za jednostavnu, ali efektnu odjevnu kombinaciju. Odustavši od omiljenih hlača jorts, servirala je stajling u znaku klasičnog crnog topa i modela capri hlača od plavog trapera s potpisom francuskog brenda Jacquemus.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Njih je obogatila detaljem kožnog remena s potpisom Nili Lotan, da bi cjelokupno izdanje dopunila zlatnim nakitom i crnim naočala, a zatim finiširala parom crnih cipela mule s visokom potpeticom i vrhom u špic.  

Iako po vrućini radije biramo ugodnije materijale i krojeve poput lanenih hlača, kratkih hlača i modela od pamuka, činjenica je da traperice itekako mogu biti savršen modni pratilac i ljeti, a najbolje su one kraćeg dizajna. Do koljena ili malo iznad.  

Capri traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Gigi Hadid odlučila se za slim fit liniju capri hlača, posebno popularnih u kasnim 50-ima i ranim 60-ima, zahvaljujući modnom utjecaju holivudskih dama poput Brigitte Bardot i Audrey Hepburn.

Umjesto ravnih cipela koje se tradicionalno nose s capri hlačama, poznata američka trendseterica odlučila ih je kombinirati s cipelama na špic na visoku petu kakve dominiraju aktualnim kolekcijama renomiranih dizajnerskih brendova. Bilo kako bilo, ovaj ljetni look Gigi Hadid u capri hlačama od trapera potvrđuje da unatoč sveprisutnosti širokih verzija, njihove mršave vršnjakinje ove sezone ne gube na relevantnosti.