uvijek spremna na šalu

Sandra Bagarić osvanula u izdanju u kakvom je još nismo vidjeli

05.07.2023 u 09:40

Bionic
Reading

Operna diva i glumica više puta je isticala da bi, kad bi morala birati između titula primadona i 'primadoma', radije bila majka, supruga i domaćica jer jako voli tu ulogu i živi za nju. No osim njezinih ukućana, nitko nije vidio kako izgleda u tim prilikama

Vječno pozitivna i spremna na zafrkanciju, Sandra Bagarić jednom prilikom je rekla kako joj je draže peglanje kartica od peglanja rublja, a u zadnjoj objavi na Facebooku našalila se na račun te mnogima najomraženije kućanske aktivnosti.

Pokazala je kako pegla i to ni manje ni više nego u kazalištu, prije predstave. 'Primadona pegla košulju dirigentu prije predstave', opisala je fotografije na kojima je možemo vidjeti u kućnom ogrtaču i s kapicom na glavi prije odlaska na kostimiranje. 'Šta ti je žena s tri muškarca u kući. Bravo majki', bio je jedan od oduševljenih komentara.

Kad je riječ o ostalim kućanskim poslovima, operna diva svojedobno je otkrila da je u njezinom domu usisavanje 'ponajviše muški posao' te da se to svakodnevno obavlja jer imaju ljubimca Čupka.

Rekla je da je patrijarhalna bosanska žena i da je jako nesretna ako ne ode na plac i ne napravi ručak svojim dečkima. Priznala je da im se užasno puno daje, uvijek im je na raspolaganju i da često uopće nema vremena za sebe, pa 'ponekad puca po šavovima'.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL