princeza leonor

Kći kraljice Letizije zaljubila se u mamin stil, a ovaj uzorak obožava i Kate Middleton

11.07.2023 u 09:01

Princeza Leonor

Izvor: Profimedia / Autor: R.SMITH / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Princeza Leonor zablistala je u bijeloj haljini s crnim točkicama o kojoj se nedavno puno pisalo nakon što su modni kritičari optužili Kate Middleton da je ovaj stajling kopirala od kraljice Letizije

Španjolska kraljica Letizia poznata je po vrsnom modnom ukusu, a čini se kako je uzor u njenom stilu pronašla i 17-godišnja kćer Leonor.

Najbolji i najgori materijali za nošenje tijekom ljetnih vrućina Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Lijepa princeza Leonor pozirala je pored majke i oca, kralja Felipea VI., na svečanosti u General Militar akademiji koju će pohađati od rujna. Za tu prigodu odjenula je jedan od omiljenijih uzoraka kraljice Letizije - bijelu haljinu s crnim točkicama.

Gotovo identičnu haljinu njena majka nosila je prije četiri godine, s primjetnom razlikom tek u nošenju crnog remena. Mlada princeza birala je još ženstveniji dizajn s asimetričnim bijelim povezom s točkicama koji se protezao od njenog vrata preko ramena.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL; JOHN PHILLIPS / PA IMAGES I POOL / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Inače, riječ je o dizajnu koji je nedavno nosila i Kate Middleton, a nedugo potom su je pojedini modni kritičari optužili za plagiranje Letizijinog stila. Naime, princeza od Walesa birala je isti dizajn haljine, no bijelim remenom i podignutom kragnom i potpisom njene omiljene britanske dizajnerice Alessandre Rich.

Kate je stajling tada obogatila damskim šeširom i novim omiljenim cipelama Mary Jane efektnog bijelog dizajna s crnom kapicom na vrhu, dok je španjolska princeza birala crne stilettice s niskom petom i Pantone torbicu.

Istovremeno, kraljica Letizia servirala je još jedan zapažen stajling u posve bijeloj boji, koji je sačinjavao midi suknju A-kroja i elegantan prsluk s tankim remenom i zlatnim gumbićima.