OTKRIVENO U KNJIZI

Sanader je mjesecima snubio Nives Celzijus?!

17.07.2014 u 14:49

  • +7

Nives Celzijus promovirala svoju knjigu Gola istina 2

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Bionic
Reading

Okružena brojnim obožavateljima, Nives Celzijus predstavila je sinoć svoju novu knjigu 'Gola istina 2' u bistrou Storia koji se nalazi u sklopu šoping centra Point na zagrebačkim Vrbanima

Odličnu atmosferu Nives Celzijus je dodatno zagrijala otpjevavši svoj hit ‘Karanfili’, a o nastavku svog bestselera ‘Gola istina’ popričala je s književnicom Vedranom Rudan koja je i predstavila njezinu knjigu.


U prezentacijskom razgovoru s Vedranom, Nives joj je otkrila kako je jedno od glavnih poglavlja u knjizi posvetila i bivšem hrvatskom premijeru Ivi Sanaderu.

'Milanović? Zašto mislite da sam pisala o Milanoviću? Pisala sam o Sanaderu. I ne vidim razloga zašto bi to bila tabu tema, pa on je komunicirao i s Antom Tomićem dok je bio premijer, dakle očito voli dobru literaturu', istaknula je Nives, dok je u knjizi detaljno opisala svoju prepisku s nekada moćnim premijerom samo nekoliko tjedana prije negoli je odstupio s vlasti.

Naša kontroverzna pjevačica i spisateljica javno je priznala kako je braku s nogometašem Dinom Drpićem nakon devet godina konačno došao kraj, a sve detalje svojeg ljubavnog brodoloma detaljno je opisala u knjizi.

Vedrana Rudan posvetila je svoj blog novoj knjizi Nives Celzijus te je bez problema otkrila najvruće poglavlje.

'U knjizi je najvrući podatak da je jednog lijepog dana, bilo je to u travnju 2009, ovo je ekskluzivno, taj detalj nećete naći u knjizi, gospođu Celzijus nazvao gospodin premijer osobno. Gospodin se zahvalio. Na čemu? U to vrijeme Celzijus je u tjedniku Arena pisala kolumnu 'Moja je zadnja'. U jednoj od njih za Sanadera je napisala da je jedini alfa mužjak na hrvatskoj političkoj sceni. Ima stas, glas, nastup vođe. Slažem se s njom. Šteta što je lopov. Sanaderovo zivkanje trajalo je od travnja do lipnja 2009. I najveće alfe znaju biti naporne pa ga je Celzijus otkantala. Ona je tada bila definitivno jedina osoba u Hrvatskoj koja se usudila učiniti tako nešto.

Koja je to priča?! Premijer Hrvatske u problemima do grla nalazi vremena da mladu curu davi mjesecima. Danas je Hrvatska u sranju zato što Milanović gnjavi neku drugu? To nikad nećemo saznati jer ženska ne piše nego…

Možda je Sanader dao ostavku jer ga je komad odbio?', zaključuje Vedrana.