RETRO GIGI

Samo ona može ovako isfurati heklanu vestu

21.01.2016 u 19:00

Bionic
Reading

'It' djevojka Gigi Hadid ne prestaje nizati modne uspjehe gdje god se pojavi. U povodu pariškog tjedna muške mode pojavila se kombinaciji s glavnim fokusom na zanimljivoj heklanoj vesti koju samo ona zna tako dobro isfurati

Osim što niže uspjehe na modnoj sceni, Gigi ne prolazi nezapaženo i po pitanju ulične mode. Tijekom boravka u Parizu, ova slavna  djevojka viđena je u zanimljivoj heklanoj vesti i pripadajućem šalu brenda Rosettagetty koji inspiraciju vuče iz 60-ih godina. Svoj vintage izgled oplemenila je parom sjajnih tajica J Brand, jednostavnom bijelom košuljom Helmuta Langa i štiklama Stuarta Weitzmana u boji kože.

Pomno isplaniranu kombinaciju dodatno je naglasila parom naočala Ray Ban, nalik onima koje je nekoć nosio John Lennon, i visoko podignutim konjskim repom.

Iako upečatljiva heklana vesta kakvu je odlučila odjenuti djeluje kao riskantan modni potez, on se ovaj put itekako isplatio. Sa zvjezdanim statusom u rukavu i hordom fanova na društvenim mrežama, nesumnjivo je da će joj poći za rukom nanovo popularizirati trend nošenja heklanih odjevnih komada.

Gigi kao djevojka koja uspješno nameće trendove, osim modnim uspjesima, može se pohvaliti i onima ljubavne prirode. Trenutačno je u vezi s bivšim članom boy benda One Direction, mlađahnim Zaynom Malikom s kojim ne skriva sreću.