KAKVA SENZACIJA

Samo ona može obući nešto ovako izazovno

17.02.2016 u 11:44

  • +4

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Gigi Hadid polazi za rukom sve što zamisli, a nakon što je nedavno naga krasila naslovnicu francuskog izdanja slavnog Voguea, sada je iznenadila izazovnim kombinezonom

Uski kombinezon satkan od materijala u uzorku riblje kosti i izvezenim dijelovima na grudima zapravo je potpuno proziran, vrlo neobičan i sigurno ga ovako dobro ne bi nosila svaka ljepotica. Već su nekoliko sezona kombinezoni omiljeni styling mnogih ljepotica i glumica za važna događanja, ali rijetko koja nosi ovako izazovne kreacije.

No Gigi Hadid ima pravo na crveni tepih doći puna samopouzdanja jer je iza nje vrlo uspješna godina. Seksi kombinezon britanskog dizajnera Juliena Macdonalda prezgodna 20-godišnjakinja nosila je na promociji novog izdanja časopisa Sports Illustrated Swimsuit.

Gigi krasi stranice novog broja u bikiniju, a zahvaljujući kombinezonu iz ovogodišnje proljetno-ljetne kolekcije Juliena Macdonalda, sve su druge ljepotice na promociji ostale u drugom planu.

Prozirni kombinezon otkrivao je i njeno donje rublje odnosno gaćice, a za ovu je prigodu Gigi stavila ekstenzije i raspustila gotovo duplo dulju plavu kosu. Uspješna manekenka očito uživa u svome poslu jer je na crvenom tepihu prpošno pozirala i radosno pokazala zanosno tijelo.