SENZACIJA U CRNOM

Samo netko s takvim tijelom može je nositi: Tatjana Dragović izgleda senzacionalno u haljini koja ne trpi donje rublje

08.12.2021 u 13:19

Bionic
Reading

Na desetom izdanju dodjele nagrada hrvatskog izdanja magazina Elle, bivša hrvatska manekenka Tatjana Dragović ponijela je titulu domaće ikone stila, a nju je dočekala u haljini kakvu bi se rijetke dame usudile nositi

Gdje god se pojavi Tatjana Dragović svojim izdanjima redovito dokazuje upućenost u vruće komade na modnoj sceni, a navedeno je ovoga puta potvrdila na dodjeli nagrada hrvatskog izdanja magazina Elle.

Titulu domaće ikone stila odlučila je primiti u haljini s potpisom Petera Dundasa, norveškog dizajnera čije zavodljive komade obožavaju zvijezde svjetskog kalibra poput Hailey Bieber, Lady Gage i Rihanne.

Imena Nirvana, naizgled jednostavna crna haljina krije pravo iznenađenje na stražnjoj strani. Njezin duboki prorez i otvor na leđima osiguravaju vezice koje sežu sve do bokova i samim time ova haljina ne dopušta nošenje donjeg rublja.

Haljina s potpisom brenda Dundas Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uz nju Tatjana je kombinirala crne sandale s potpisom Christiana Louboutina, a ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je u istom modelu haljine na stranicama uglednog Hollywood Reportera osvanula pop zvijezda Lady Gaga, dok se njezinom kraćom verzijom na Instagramu pohvalila američka 'it' djevojka Hailey Bieber.