UVIJEK SA STILOM

Tatjana Dragović izgleda bolje no ikada u trapericama koje ne trpe nesavršenosti

05.10.2021 u 10:39

Bionic
Reading

Tatjana Dragović, 43-godišnja bivša manekenka, redovito izaziva pomutnju na društvenim mrežama, a sad je ponovno zapalila Instagram u klasičnoj kombinaciji koja uključuje bijeli top i traperice

Jedna od naših najuspješnijih manekenki može se i danas pohvaliti fantastičnom figurom, a istaknula ju je kombinacijom za koju je dobila samo pregršt komplimenata.

Atraktivna brineta užarila je društvene mreže objavom koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Tatjana uvijek izgleda kao da je upravo sišla s modne piste ili naslovnice prestižnog modnog časopisa, a potvrđuje to i njezina najnovija fotografija.

Tatjana je odabrala stajling koji ne trpi nesavršenosti: pripijene svijetle traperice i bijeli top, a ovaj je ženstveni look šaljivo označila kao 'Televisa Presenta', aludirajući na modni stil iz meksičkih sapunica.

Ženstven look koji joj je pristajao kao saliven zaokružila je bijelom torbicom sa zlatnim lancem i bijelim cipelama na petu s mašnom.

  • +30
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Vrlo brzo dobila je pregršt pohvala za svoju vitku figuru, a obožavatelji su redom nahvalili njezinu mladolikost i besprijekornu liniju.

Bivša manekenka ovoga proljeća napunila je 43 godine, a svojom besprijekornom figurom bez problema može parirati i dvadesetogodišnjakinjama.

'Predivna', 'Te tvoje noge', 'Ljepotica', samo su se nizali komplimenti oduševljenih Tatjaninih pratitelja.

Bivša manekenka, a danas poduzetnica, iz braka s Goranom Ivaniševićem ima dvoje djece te kćerkicu Luce iz veze s Vlahom Arbulićem.