CAPITAL SOLEIL

S visokom zaštitom od sunca do idealne kože

27.03.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Novo istraživanje Laboratorija Vichy pokazalo je da duge UVA zrake duboko prodiru u kožu i utječu na njenu kvalitetu. Posljedice su pepeljasti ten, bore i mrlje. Prvi dani na suncu znaju biti opasni za najizloženije dijelove tijela poput lica te je stoga važno koristiti primjerenu zaštitu. Linija Capital Soleil predstavlja dvije inovacije u zaštiti od sunca za lice

Baršunasta krema 50+ za ljepši izgled kože: prva visoka zaštita od sunca koja otkriva ljepotu kože zahvaljujući pojačanoj učinkovitosti čak i u zaštiti od dugih UVA zraka. Hijaluronska kiselina pruža osjećaj 'druge kože'. Koža je meka i hidratizirana 24 sata. Njena tekstura stapa se s površinom kože i ponaša se kao filer čineći je ujednačenom i glatkom. Formula MEXORYL SX & XL ojačana je filtrima koji pružaju najvišu zaštitu od dugih UVA zraka.

Obojena krema 50+ za prirodan i blistav ten pruža učinkovitu zaštitu od sunca i lagan učinak prekrivanja. Ujednačen ten, prirodan izgled te formula koja sprečava svrbež i pečenje očiju odlike su ovog proizvoda. Tekstura se brzo upija i otporna je na vodu i znojenje. Proizvod je primjeren i za osjetljivu kožu, bez parabena je i sadrži termalnu vodu Vichy. Obojena krema 50+ dolazi u jednoj nijansi prilagođenoj svakom tenu.

Teksture su prilagođene tome da pružaju osjećaj ugode pri nanošenju i ne ostavljaju bijele tragove ni grudice. Formule s termalnom vodom Vichy ispitane su na najosjetljivijoj koži, ne sadrže paraben i hipoalergene su. Capital Soleil proizvodi za zaštitu lica od sunca jedina su zaštita koja djeluje duboko u koži i štiti izvorne stanice.

Baršunasta krema 50+, informativna cijena: 125,33 kune

Obojena krema 50+, informativna cijena: 125,33 kune

248312,247183,243612,241893