MAŠTOVITA KOMBINACIJA

S razlogom je najbolje odjevena Hrvatica: Ovaj će stajling svi kopirati

20.04.2017 u 12:21

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić s razlogom nosi titulu najbolje odjevene Hrvatice, a za svoje vedre modne kombinacije koje slaže s nevjerojatnom lakoćom redovito dobiva samo pohvale

Naša poznata manekenka na Instagramu je razveselila svoje brojne obožavatelje još jednom šarmantnom kombinacijom a la Ljupka: asimetričnim žutim topom i raznobojnim hlačama s prugama iskombiniravši ih s neobičnim zlatnim cipelama s remenčićem.

Ljupki zbilja ovakve pomaknute modne kombinacije stoje kao salivene i potpuno odgovaraju njezinu vedrom karakteru.

Mladolika mama dvije preslatke djevojčice Jane i Mile već osam godina živi u dalekom Japanu i bavi se dizajniranjem odjeće za svoj brend Jolie Petite.   

@joliepetitebyljupkagojic #Nensy #joliepetitebyljupkagojic 💛

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

'Zemlja Izlazećeg Sunca na nju je zasigurno ostavila dobar pečat. Ima prepoznatljiv veseli pristup odijevanju koji je pomalo djetinjast, ali isto se tako mora priznati da je baš zbog te svoje razigranosti uvijek modno zanimljiva i posebna', kazao je naš modni kritičar Fashion Guru za Ljupku proglasivši je najbolje odjevenom Hrvaticom 2016. godine.

Ljupka i Mihael Mikić u braku su 11 godina, a lijepa se manekenka zbog supruga preselila u daleki Japan gdje je on nastavio nogometnu karijeru.