PUN POGODAK

S ovako dobrom haljinom Amal Clooney nema konkurenciju

23.09.2016 u 19:01

Bionic
Reading

Odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney preko noći je postala slavna udajom za glumca Georgea Clooneyja, a njezin besprijekoran stil odijevanja tome je itekako pomogao pa mnogi ovu ljubiteljicu dizajnerskih krpica smatraju modnom ikonom

Uvijek elegantna gospođa Clooney ovih dana sudjelovala je na različitim sastancima Ujedinjenih naroda, a nakon što je dan ranije zablistala u upečatljivoj monokromnoj Guccijevoj kreaciji s velikom crvenom mašnom, fotografi su je sada slikali u nešto otkačenijoj haljini.

Amal je među prvim slavnim damama prepoznala otkačeni dizajn brenda Monse, koji se proslavio svojim dekonstruiranim komadima, a crvena haljina koju je nosila na tragu je upravo takvog dizajna.

Statement komad s dodanim oblicima preko suknje i velike mašne u struku nije tipičan odjevni odabir za poslovne žene, ali kako Amal Clooney ni po čemu nije uobičajena, ne čudi to da je za još važan sastanak odabrala pomaknutu haljinu u jarkoj boji.

#AmalClooney steps out in New York City, New York on September 22, 2016.??

Fotografija koju objavljuje @mr_mrs_clooney


Uz štikle i dizajnersku torbu, slavna se odvjetnica zaštitila sunčanim naočalama, a od dodataka stavila tek viseće srebrne naušnice, svjesna da je lijepa haljina jedini adut koji joj treba za upečatljiv styling.

Upravo zbog hrabrih modnih odabira stil supruge holivudske zvijezde vole žene diljem svijeta, a svojim outfitima lako bi posramila mnoge kolegice Georgea Clooneyja, kako na crvenom tepihu tako i u svakodnevnim izdanjima.


Da će zasjeniti mnoge holivudske dive i slavne ljepotice, bilo je jasno već pri samim pripremama za raskošno vjenčanje održano u Veneciji, počevši od stylinga koje je birala tijekom višednevnog slavlja, pa sve do raskošne vjenčanice s potpisom Oscara de la Rente.