FAVORITI SEZONE

S njima ne možete pogriješiti: Pet modela kupaćih kostima koje ovog ljeta viđamo posvuda

20.07.2020 u 14:53

Bionic
Reading

Nema razloga za to da vas koronavirus spriječi da ovog ljeta uživate na moru. Ako ništa drugo, barem će plaže biti malo praznije nego što je to bio slučaj prošlih sezona, pa se nećemo morati boriti za kvadrat šljunka na koji ćemo odložiti ručnik. Važno je samo biti odgovoran i pridržavati se preporučenih mjera, ali i dobro izgledati na plaži. Ako ste u potrazi za kupaćim kostimom, predlažemo vam da se počastite jednim od ovih pet trendi modela

Iako se ljeto 2020. zasigurno razlikuje od ljeta na koje smo navikli, to ne znači da biste trebali izbjegavati kupanje u moru ili da ne biste trebali voditi računa o tome što nositi na plaži. Ljeto nije otkazano i zato slobodno i ove sezone investirajte u nekoliko kupaćih kostima.

U mnoštvu aktualnih modela kupaćih kostima i bikinija, ove sezone posebno se ističe pet modela koji ovog ljeta imaju vodeću ulogu. Trendseterice i modne blogerice potpuno su poludjele za ovim modelima pa ako razmišljate o kupnji novog badića, sugeriramo vam da investirate u jedan od sljedećih trendi modela.

Kupaći kostim gingham uzorka

Gdje kupiti?

Kupaći kostim s tie-dye printom

Gdje kupiti?

Rebrasti kupaći kostim

Gdje kupiti?

Kupaći kostim visokog struka

Gdje kupiti?

Kupaći kostim vintage uzorka

Gdje kupiti?