Putovanja

S Arrivom posjeti Rijeku – Europsku prijestolnicu kulture

22.01.2020 u 13:38

Bionic
Reading

Manje od dva tjedna dijeli nas od službenog početka najznačajnijeg kulturnog događanja u Hrvatskoj

Europska prijestolnica kulture jedna je od najprestižnijih kulturnih inicijativa u Europi, a Rijeka je prvi hrvatski grad koji će se od subote 01.02.2020. pridružiti obitelji od preko šezdeset europskih gradova koji su ponosno nosili ovu laskavu titulu. Odabran je za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine jer je ponudio vrhunski umjetnički i kulturni program u kojem Europa može pronaći svoje drugačije lice.

Iako će cijela 2020. godina u Rijeci obilovati atraktivnim događanjima, performansima, izložbama i koncertima, zasigurno najspektakularniji bit će upravo program otvorenja. Tog će dana posjetitelji Rijeke od jutra do mraka moći uživati u 70 događanja na 30 lokacija, od čega će onaj središnji, urbana riječka Opera Industriale, biti upriličen u akvatoriju luke. Posjetitelje očekuje 24 sata kulture, zabave, urbane glazbe, humora, plesa… Više o cjelodnevnom programu otvorenja saznajte na www.rijeka2020.eu.

Arriva travel, kao službena agencija projekta povodom spektakla otvorenja Europske prijestolnice kulture pripremila je jednodnevno putovanje s polascima iz Zagreba, Pule, Osijeka, Đakova, Slavonskog Broda, Požege i Nove Gradiške, kao i vikend putovanje. Više informacija i rezervacije dostupne su na https://www.atravel.hr/ i na http://panturist-turizam.hr/putovanja/rijeka-1-2-2020/ te pozivom na broj (0)99 273 9937 ili slanjem e-maila na rijeka2020@arriva.com.hr.

Ukoliko vam je potreban isključivo prijevoz do Rijeke, Arriva nudi mnoštvo svakodnevnih autobusnih linija prema Rijeci iz gotovo svih krajeva Hrvatske. Kupovinu karte moguće je izvršiti brzo i jednostavno na www.arriva.com.hr, a najpovoljniju kartu možete kupiti putem Arriva Croatia mobilne aplikacije dostupne za preuzimanje s App Storea i Google Playa, bilo kad, bilo gdje i u samo par koraka.

Čitatelju tportala darujemo 2 putne karte na relaciji Zagreb-Rijeka-Zagreb za dan 01.02.2020. povodom otvorenja Europske prijestolnice kulture. Dobitnik je Mirjana Zagoršak.