NJEZIN PRIJEDLOG

Romantična gesta Hrvoja Rupčića za Zrinku Cvitešić

18.12.2013 u 15:25

Bionic
Reading

Hrvoje Rupčić uvažio je prijedlog svoje djevojke Zrinke Cvitešić i svoju dugu kosu koja mu je posljednjih 25 godina zaštitni znak ošišao na kratko

Otkako je svoju dugu razbarušenu kosu skratio, glazbenik Hrvoje Rupčić potpuno je neprepoznatljiv. A to je napravio na prijedlog svoje dugogodišnje djevojke Zrinke Cvitešić.


'To se dogodilo prije mjesec i pol. 25 godina imam dugu kosu, a kako nisam osoba od velikih promjena, pogotovo ne onih drastičnih, dugo sam razmišljao kako osvježiti izgled. Ovo je bio na neki način Zrinkin prijedlog, koji sam prvo procesuirao, potom vizualizirao, a kad sam se odvažio na promjenu, njome sam se oduševio', ispričao je Hrvoje za Story.

Zbog probe koju je imao u Komediji nije mogao pratiti Zrinkin nastup na božićnom koncertu, a čini se kako ga pomalo i nerviraju šuškanja kako im je veza pred raspadom čim se negdje ne pojave skupa. 'Svaka tri mjeseca slušam priče da smo Zrinka i ja prekinuli ili da nam je veza u krizi. To je sada već postalo jako smiješno', rekao je.