VRIJEDI ISPROBATI

Romantičan detalj koji će osvježiti svaki outfit

07.04.2017 u 06:27

  • +17

Hit detalj mašni

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Među mnoštvom detalja koji krase odjevne predmete i obuću za novu proljetnu sezonu romantične mašne osobito su neodoljive

Iako nije riječ o potpuno novom trendu na modnoj sceni, mašne su ovog proljeća jedan od češćih prizora na odjeći i obući.

Nakon što je Guccijev dizajner Alessandro Michele prije nekoliko sezona predstavio primjerke takozvanih pussy bow bluzi, koje su veliku popularnost doživjele 80-ih godina, ovaj romantičan detalj svoje mjesto pronašao je na mnoštvu proljetnih komada.

I dok su se 80-ih godina smatrale konzervativnim detaljem u poslovnom stilu odijevanja, mašne se danas smatraju glamuroznima i otmjenima, što modnim kombinacijama dokazuju zvijezde ulične mode i slavne trendseterice.

Poput velikih dizajnerskih imena, brendovi ulične mode spremno su dočekali njihov povratak pozicionirajući ih na mnoštvo komada – od hoodica do modela slip-on tenisica.

Pojavljivao se na više od jednog mjesta ili samo jednom, ovaj romantičan detalj daruje statement dojam, čineći zanimljivijom svaku odjevnu kombinaciju.