FORE S NETA

Rođendanske poruke

26.07.2010 u 07:30

Bionic
Reading

Danas, u vrijeme mobitela i računala, šaljive rođendanske poruke su pravi hit. Možda ovdje nađeš inspiraciju za poruku osobi do koje ti je stalo

Večeras je dušo, rođendan tvoj, još malo i naša pjesma će proć'. Vino i svijeće, na stolu ruže dv'je, a znam da ipak nećeš doć'. Ipak, sretan ti rođendan.

Dugo sam tražila poklon dovoljno vrijedan i dostojan tebe. No nisam ti našla ništa slično, zato ti poklanjam samu sebe.

Da rukama dotakneš sve zvijezde na nebu, da najljepši ostvari ti se san, da sunce uvijek sja u životu tvom! To su moje želje za tvoj rođendan!.

Neka se dani u tvome životu što sretnije troše, neka te pogodi sve što je lijepo, a promaši sve loše... SRETAN ROĐENDAN.

Zaboravi muku, tugu i sve boli. Na današnji dan samo voli. Ne daj nikome da želje ti kvari... SRETAN ROĐENDAN i nek' ti se ispune sve lijepe stvari.

Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i griješi. Prodivljaj dane, prokockaj noći jer jednom se ni to neće moći. Sretan rođendan.

Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće.

Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san - sretan ti rođendan.

Koliko se Sunce oko Zemlje okreće, toliko ti želim zdravlja, uspjeha i sreće. Sretan rođendan!

Internetom ili e-mailovima svakodnevno kruže razni biseri, šale, mudre misli ili zanimljivosti skinute s neta, s blogova i portala, ili iz nečije glave direktno. U rubrici Fore s neta možete vidjeti neke od njih, a možda ste ih već negdje i pročitali. Imate li i vi neku dobru foru, pošaljite je na
teen@t-com.hr