ZVIJEZDE 'STELLE' U AKCIJI

Rođendan uz pjesmu, modu i popuste

24.11.2013 u 19:22

Bionic
Reading

Riječki shopping centar Tower Centar Rijeka proslavio je svojih prvih sedam godina. Slavljenički ugođaj bio je u znaku glazbe i mode, manekena, glumaca i snažnih imena modnog svijeta. Posebnost je bio nastup dvaju ženskih vokala

Vanda Winter i Sementa Rajhard, glavne glumice popularne domaće TV serije Stella, održale su zajednički koncert, a na njihovu glazbenom repertoaru pronašli su se prepjevi poznatih domaćih hitova koje su do sada Vanda i Sementa izvodile isključivo u toj seriji.

S hitovima poput Odjednom ti,Ostani, Hajde da ludujemo, Lijepa bez duše te uz naslovni istoimeni hit, u jednosatnom glazbenom doživljaju Vanda i Sementa stvorile su poseban doživljaj.

U modnom dijelu večeri, pažnju posjetitelja na shopping katovima privukla je modna revija proslavljenih domaćih dizajnera, odnosno modnog dvojca LINK, iza kojeg stoje imena Zoran Mrvoš i Ogi Antunac.

Oni su za ovu rođendansku prigodu odjenuli manekenke iz riječkog studija Glamur u najnoviji asortiman proizvoda iz kolekcije brendova koji se nalaze u Tower Centru Rijeka, a sve su posjetitelje i dodatno oduševili revijom svojih zajedničkih modela iz nove kolekcije koju su prikazali na ovogodišnjem Fashion.hr-u.

Uz veliku rođendansku tortu, bezalkoholne koktele i kolačiće, slavljenička večer bila je u znaku vrtoglavih popusta. Svi kupci Centra u sklopu Late Night Shoppinga imali su priliku sudjelovati u najpovoljnijoj kupnji u gradu i popustima između 10 i 70 posto.